©Aki-Pekka Sinikoski / WWF

Ympäristökasvatus

WWF kannustaa kaikenikäisiä kestävään elämäntapaan ja toimiin luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi. Lukuvuonna 2013-2014 toiminnan teemana on aktiivinen ympäristövaikuttaminen.

©Aki-Pekka Sinikoski / WWF

Lähde oppilaidesi kanssa mukaan Näytä voimasi -kampanjaan ja ole mukana tekemässä Suomesta uusiutuvan energian mallimaa. Osallistua voi monin hauskoin tavoin, esimerkiksi järjestämällä tempauksen, tekemällä katutaidetta tai keräämällä nimiä vetoomukseen.

Lue lisää

©WWF

WWF tarjoaa sekä painettua että sähköisessä muodossa olevaa materiaalia koulujen käyttöön. Julisteita, tehtäväpaketteja ja vihkosia voi hyödyntää aineopetuksessa, kestävän kehityksen kasvatuksessa ja koko koulun ympäristötyössä.

Lue lisää

©Hanna Seimola/WWF

WWF-lähettiläät ovat WWF:n kouluttamia ympäristönsuojelusta ja kasvatuksesta kiinnostuneita henkilöitä. Tilaa lähettiläs koulullenne!

Lue lisää

©Vivek R. Sinha / WWF-Canon, Päivi Larikko / WWF

Päivätyökeräyksellä koulunne osallistuu hienolla tavalla luonnonsuojeluun tukemalla WWF:n vapaaehtoistoimintaa.

Lue lisää

©Aki-Pekka Sinikoski / WWF

Tule mukaan WWF:n ympäristökasvattajien vetämiin toiminnallisiin koulutuksiin. Syksyn teemoina ovat aktiivinen ympäristövaikuttaminen ja vastuullinen ruoka.

Lue lisää

©Katja Nuorvala / WWF

WWF on mukana erilaisissa tapahtumissa. Poimi tapahtumista kiinnostavimmat ja sinulle parhaiten sopivat ja tule mukaan!

Lue lisää

©Aki-Pekka Sinikoski / WWF

Koulun ympäristöryhmän tarkoituksena on muuttaa koulun ja ympäröivän yhteisön toimintatapoja kestävämmän elämäntavan suuntaan.

Lue lisää

©WWF

Verkosto koostuu ympäristökasvatuksesta kiinnostuneista kasvattajista ja opettajista. Verkoston kautta pääset myös vaikuttamaan WWF:n ympäristökasvatuksen sisältöihin ja tarjontaan.

Lue lisää

©Diego M Garoes  / WWF-Canon

Ruoka on sekä henkilökohtainen että kansainvälinen asia, jolla on suuret ympäristövaikutukset. Vastuullisen ruuan teemasivuilta löydät kuvia, kaavioita ja tilattavaa materiaalia aihepiirin opetukseen.

Lue lisää

©WWF

WWF:n kansainvälinen verkosto tarjoaa pelejä eri ikäisille. Pelit johdattavat pelaajan Aasian tiheistä metsistä aina Afrikan savanneille asti.

Lue lisää

©Kalle Erkkilä

Tarjoamme erilaisia materiaaleja, koulutuksia ja tapahtumia, joista toivomme palautetta. Lue muiden kokemuksia ja jaa omiasi!

Lue lisää

©Troy Fleece / WWF

Yhdistykset ja järjestöt toteuttavat WWF:n kanssa muun muassa erilaisia tapahtumia ja koulutuspäiviä.

Lue lisää