© Liisa Rohweder/WWF

Vinkkejä luonnonystävän joululahjaksi

Ärsyttääkö joulun kulutusjuhla? Anna lahja, joka tuo iloa saajalle ja samalla hyödyttää luontoa. Alla vinkkejämme luonnonystävän joululahjoiksi.

Julia Martin / WWF
© Julia Martin / WWF

Kiireisen arjen keskellä ei aina ehdi olla läheistensä kanssa. Korjaa asia tänä jouluna ja anna lahjaksi omaa aikaasi! Se voi olla retkiseura lähimpään luontokohteeseen tai luistelemaan, lupaus hyvästä illallisesta, jonka sinä valmistat, elokuva- tai konserttilippu tai vaikkapa museokortti.

Dmitry Deshevykh/WWF-Russia
© Dmitry Deshevykh/WWF-Russia

Luonnonystävä voi antaa lahjaksi myös apuaan. Lahjoita tavaran sijaan siivousapua, jalkahieronta tai polkupyörän keväthuolto. Voit myös auttaa taulujen kiinnittämisessä seinälle, tarjota apuasi lasten kaitsemisessa tai vaikkapa koiran ulkoiluttamisessa. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Alexandra Antell/WWF
© Alexandra Antell/WWF

Auta joulutervehdyksellä pohjoista luontoa. Tekemällä lahjoituksen, saat ladattua WWF:n kauniit joulukortit ystävillesi. Saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Emmi Karhiaho /WWF
© Emmi Karhiaho /WWF

Pehmeä Retropanda-college lämmittää läpi talven. Collegea somistaa alkuperäinen logomme 60-luvulta. Ostamalla pandatuotteita tuet WWF:n tärkeää luonnonsuojelutyötä.

National Geographic Creative / Jan Vermeer / WWF
© National Geographic Creative / Jan Vermeer / WWF

WWF:n kummius on luonnonystävälle täydellinen lahja, joka kestää joulun yli. Kuukausilahjoittajat pääsevät seuraamaan suojelutyömme tuloksia läheltä.

Aino Sirkesalo/WWF
© Aino Sirkesalo/WWF

Turhaa muovin kulutusta voi vähentää kantamalla ostokset kestävässä kangaskassissa. Yhdessä-kangaskassi on materiaaliltaan 100 % kierrätyspuuvillaa. 

Emmi Karhiaho /WWF
© Emmi Karhiaho /WWF

Omenat, satsumat ja muut kauden hedelmät kannattaa pakata kätevään Globe Hope -kestopussiin

Kaikista verkkokaupassamme myytyjen tuotteiden tuotosta puolet tulee WWF:n työlle.

Voit tukea työtämme myös hankkimalla yhteistyökumppaniemme tuotteita tai palveluja. WWF:n royalty-yhteistyökumppanien tuotteiden tai palveluiden hinnasta osa lahjoitetaan luonnonsuojelutyöllemme.

WWF:lle lahjoitetut kertalahjoitukset tai kummien kuukausittainen tuki käytetään siihen tarkoitukseen, mihin ne on lahjoitettu. Jokaisesta eurosta noin 80 senttiä menee suoraan luonnonsuojelutyöhön. Varainkäyttöämme valvovat WWF:n hallitus ja hallintoneuvosto sekä kansainvälinen WWF. Julkishallinnon rahoittamia hankkeita valvovat lisäksi muun muassa ulkoasiainministeriö. Lue lisää varainkäytöstämme.

Hyvää joulua!

Jaa tämä sivu: