Vietä Earth Houria pelaamalla My2050-seik­kai­lu­pe­liä

WWF:n Earth Hour -kampanja innostaa miettimään ilmastonmuutosta ja toimimaan sen hillitsemiseksi. Aiheeseen voi Tampereella, Espoossa ja Helsingissä syventyä hauskan pelielämyksen avulla.

My2050-pelin vie matkalle tulevaisuuteen. Peliaikaa on tunti, jonka aikana pelaajat tutustuvat pelin päähenkilön, 2050-luvulla elävän ilmastovloggarin Niha Been tarinaan ja keräävät pisteitä ja saavutuksia ratkomalla kinkkisiä tehtäviä. 

My2050-pelissä pelaajat seikkailevat oikeassa kaupunkiympäristössä liikkuen. Peli on kaikille avoin ja ilmainen. Peliä pelataan mobiililaitteelle ladattavalla sovelluksella. 

Peli tarjoaa haasteita ja hauskaa tekemistä niin nuorille kuin aikuisillekin. Seikkailulle voi lähteä milloin tahansa, mutta erityisen hyvä aika kurkistaa pelin avulla tulevaisuuteen on Earth Hour -viikolla.

Peli maalaa kuvaa tulevaisuuden yhteiskunnasta, jakaa tietoa ja herättää ajatuksia ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista tulevaisuuteemme. Pelin kantavana teemana on ilmastointo: ahdistavia tuomiopäivän uutisia ei tässä pelissä jaeta! 

Peli sijoittuu  Tampereella Koskipuiston ja Näsinpuiston maisemiin, Espoossa Espoon keskukseen ja Helsingissä Kansalaistorin läheisyyteen.

Tarkemmat peliohjeet osoitteessa: www.my2050.fi/pelaa.

My2050 sosiaalisessa mediassa: www.facebook.com/my2050peli

Instagram: @nihabee

Twitter: visia_osk, #My2050 #EarthHourSuomi 

Katso myös muut vinkit viettää Earth Houria!