Resepti: Appelsiini-persikkarahka

Raikas rahka kruunaa tuhdinkin aterian. Kokeile vaikka pääsiäispöytään.

Resepti: rahka Katariina Väätänen
© Katariina Väätänen

Appelsiini ja persikka ovat rahkan jekku

Ainekset noin 4 hengelle

1pkt Vaahtoutuvaa kauravispiä
2dl Soijarahkaa
1prk Persikoita
Appelsiineja
Sokeria
1tl Vaniljasokeria
Pari pisaraa sitruunamehua

Valmistus

1. Pilko persikat. Kuori appelsiinit ja pilko pieniksi palasiksi.
2. Vatkaa kauravispi kylmänä ja lisää rahka.
3. Lisää vaniljasokeri, sitruunamehu ja sokeria. Lisää vähän persikan lientä purkista, mutta varo, ettei rahkasta tule liian löysää. Testaa maistamalla sopiva makeus.
4. Lisää hedelmät ja sekoita vielä kevyesti
5. Tarjoile kylmänä.

Jos kaapista ei löydy persikoita, voit tehdä vaikka mansikka- tai päärynärahkaa!

Resepti on julkaistu Vaikuta syömällä -sivulla.

 Takaisin