Resepti: Pipari-suklaamousse

Tämä jälkiruokaherkku sopii loistavasti joulupöydän kruunuksi, mutta maukasta moussea kelpaa herkutella muinakin vuodenaikoina.

Resepti: piparimusse Eeva-Maija Kakko
© Eeva-Maija Kakko

Kruunaa ateria pipari-suklaamoussella

1 prk Alpron vaahtoutuvaa soijakermaa
1 prk Oatly maustamatonta tuorejuustoa
150 g tummaa suklaata sulatettuna
tarvittaessa ripaus sokeria
6 piparia murusteltuna (vegaaniseen versioon esim. Anna’s pepparkakor)
Koristeeksi vadelmia

Valmistus

1. Vatkaa kerma ja lisää muut ainekset.

2. Voit syödä moussen heti tai jos jaksat odottaa, entistä herkullisemmaksi se muuttuu kun antaa olla muutaman tunnin tai vaikka yön yli jääkaapissa!

3. Kruunaa annos vadelmilla.

Resepti on julkaistu alunperin Vaikuta syömällä -sivustolla.

 Takaisin