Resepti: Sadepäivän goji-marja raakasuklaa

Sateinen ilta pelastuu tämän mainion herkun ansiosta. Yksinkertaisen raakasuklaan valmistamiseen ei mene kuin puoli tuntia ja lopputulos tällä reseptillä on maukkaampi kuin osaisi odottaa.

Mausta raakasuklaa gojilla

Tällä ohjeella saat noin 15 raakasuklaasydäntä

1 dl kaakaovoita
1dl kookosöljyä
1dl raakakaakaojauhetta
1/2 dl riisiproteiinijauhetta
n. 3 rkl lakritsijuurijauhetta
hyppysellinen laadukasta suolaa
1-2 rkl agavesiirappia
goji-marjoja

Valmistus

1. Kuumenna vesi. Pistä kaakaovoi ja kookosöljy vesihauteeseen.

2. Odottaessasi kaakaovoin ja kookosöljyn sulamista, sekoita raakakaakao- ja riisiproteiinijauhe (lucumajauhe toimii myös!) yhteen.

3. Lisää kuivien aineiden joukkoon lakritsijuurijauhetta ja laadukasta suolaa.

4. Sekoita kuivat aineet sulaneen voin ja öljyn sekaan. Pistä hetkeksi kylmään hauteeseen, jos koostumus on edelleen liian löysä.

5. Kaada seaos muotteihin ja lisää halutessasi goji-marjoja tai rouhittuja pähkinöitä. Siirrä pakkaseen noin 10 minuutiksi kovettumaan.

Resepti on julkaistu Vaikuta syömällä -sivustolla.

 Takaisin