WWF:n Norppaliven teknisiä ongelmia korjattu

Osalla keskiviikkona avatun WWF:n Norppaliven käyttäjistä on ollut vaikeuksia saada lähetys näkymään omilla laitteillaan. Teknisiin ongelmiin on nyt löytynyt ratkaisu.

WWF siirtyi äskettäin käyttämään suojattua liikennettä nettipalvelussaan. Suojaus aiheutti joillakin laitteilla ongelmia live-videon esittämisessä. Ongelma on nyt kierretty, ja Norppaliven pitäisi näkyä normaalisti valtaosalla laitteista. Valitettavasti kuva ei toimi viime vuoden tapaan osalla Windows-puhelimia.

Toimi näin:

Jos et näe videota, klikkaa videon yläpuolella olevaa Etkö näe videota? -linkkiä. Jos kuva ei edelleenkään lataudu, kannattaa kokeilla Chrome-selainta, joka yleensä toimii laitteen vakioselainta luotettavammin.

Lisätietoja:

kehityspäällikkö Justus Hyvärinen, WWF Suomi, 040 570 7963, justus.hyvä[email protected]
tiedottaja Joonas Fritze, WWF Suomi, 040 840 8500, [email protected]

Norppaliven kamera on asennettu samaan paikkaan kuin viime vuonna, mutta kuvakulma on uusi. Iso osa saimaannorpista köllöttelee tällä hetkellä vielä viimeisillä jäillä, ja niiden odotetaan nousevan rantakiville pian.