WWF jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

WWF Suomi sijoittui jälleen parhaiden työpaikkojen joukkoon henkilöstökokemuksen tutkimustalo Great Place to Workin tekemässä listauksessa.

”Meille Suomen paras työpaikka -tunnustus tarkoittaa sitä, että upeita suojelutuloksia syntyy, luonnon ja ilmastomme puolesta! ” iloitsee WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohweder.

GPTW-organisaation mukaan parhaiten sijoittuvien työpaikkojen työntekijät ovat ylpeitä työstään ja nauttivat työtovereidensa kanssa työskentelystä.

”Meillä korostuu erityisesti se, että työntekijät kokevat luonnon- ja ympäristönsuojelun hyväksi tekemänsä työn mielekkääksi ja ovat siitä ylpeitä. Yhteishenki ja keskinäinen luottamus on vahva”, pääsihteeri Rohweder toteaa.

GPTW-organisaation mukaan parhaat työpaikat menestyvät taloudellisesti. Myös WWF on vuosien kuluessa kasvanut ja siirtyi nyt pienten työpaikkojen sarjasta keskisuurten sarjaan. Tämä tarkoittaa, että luonnon- ja ympäristönsuojeluun käytettävät resurssit ovat kasvaneet ja toiminta laajentunut.

”Meille haetaan paljon töihin työmme merkityksellisyyden takia ja myös sen vuoksi että meillä on maine hyvänä työpaikkana.”

WWF:n toimistossa työskentelee noin 60 eri alojen huippuasiantuntijaa. Lisäksi luonnonsuojelun hyväksi tekee töitä suuri WWF:n vapaaehtoisten joukko muun muassa lajityöryhmissä, nuorten ryhmissä, talkooleireillä ja vapaaehtoisissa öljyntorjuntajoukoissa.
Parhaiden työpaikkojen listalle pääsi 50 Suomen parasta työnantajaa. WWF otti GPTW-kyselyyn osaa ensimmäistä kertaa vuonna 2011. Tämänvuotinen kysely ja sijoitus oli viides.

Lisätiedot:
Liisa Rohweder, pääsihteeri, WWF Suomi
Lue lisää listauksesta:
https://www.greatplacetowork.fi/