Työpaikat

Tahdotko joukkoomme tekemään työtä ihmisten ekologisen jalanjäljen pienentämiseksi ja luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi? WWF:ssä on töissä monenlaisen koulutuksen saaneita ihmisiä: ympäristökysymysten, viestinnän, markkinoinnin, talouden ja hallinnon asiantuntijoita. Alta löydät nyt avoinna olevat työpaikkamme.

WWF on maailmanlaajuinen, aikaansaava ympäristöjärjestö, joka innostaa ihmisiä ja yhteisöjä toimimaan ympäristön suojelemiseksi. Tavoitteenamme on rakentaa tulevaisuus, jossa ihminen ja luonto elävät tasapainossa. WWF on kansainvälisesti perustettu vuonna 1961 ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 1972.

Suojelustrategiamme mukaiset painopisteet ovat ekologisen jalanjäljen pienentäminen ja luonnon monimuotoisuuden tilan parantaminen. Toimimme ilmastonmuutoksen hidastamiseksi, kestävien tuotanto- ja kulutustapojen edistämiseksi, merten, metsien ja uhanalaisten lajien suojelemiseksi sekä ympäristökasvatuksen tekemiseksi Suomessa ja kehitysyhteistyöhankkeissamme.

WWF Suomi valittiin vuoden 2020 Great Place to Work -kilpailussa yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Great Place to Work Institute Finland tekee vuosittain tutkimuksen Suomen parhaista työpaikoista, jotka valitaan pääosin organisaatioiden omien työntekijöiden mielipiteiden perusteella.

WWF Suomi pyrkii kaikin tavoin kunnioittamaan työntekijöiden ja työnhakijoiden yksityisyydensuojaa. Tietosuojaselosteessamme kuvataan ne periaatteet, joiden mukaisesti WWF Suomi käsittelee työhakemuksen jättäneiden työnhakijoiden henkilötietoja.

Avoimet työpaikat

Viestintäpäällikkö

Haemme viestintäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen WWF Suomeen. Työssäsi vastaat WWF Suomen viestintätiimin vastuulla olevien sisältöjen strategisesta suunnittelusta ja käytännön koordinoinnista.

Suojeluasiantuntija meri- ja sisävesitiimiin

Asiantuntijan tehtäviin kuuluu Länsi-Uudenmaan RANniKon elinympäristöKUnnostukset – RANKKU-hankkeessa toteutettavien luonnonhoito- ja ennallistamistoimien suunnittelun ja toteutuksen koordinointi. Hankkeen toteutusaika on 1.5.2021–15.11.2023. Työsuhteen päättymisajankohta on sama kuin hankkeen päättymisaika.

Harjoittelupaikat

WWF ottaa säännöllisesti harjoittelijoita erilaisiin projekteihin ja muihin tehtäviin.

 • Yritysyhteistyö

  Yritysyhteistyötiimi tarjoaa harjoittelupaikkoja. Harjoittelujakson kesto on noin 4 kk. Tällä hetkellä harjoittelijan haku ei ole auki.

 • Viestintä

  Viestintätiimi tarjoaa myös pidempiä harjoittelupaikkoja alan opiskelijoille. Harjoittelujakson kesto on 6 kk. Edellytämme harjoittelijoilta korkeakouluopintoja viestinnän alalta. Etsimme viestinnän harjoittelijaa ajalle 23.8.2021–28.2.2022.

  Hae viestinnän harjoittelijan paikkaa 23.7. mennessä.

 • Yksityisvarainhankinta

  Yksityisvarainhankinnan tiimissä ei ole tänä vuonna harjoittelupaikkaa.

 • Talous- ja hallinto-osasto

  Talous- ja hallinto-osastollamme ei ole tällä hetkellä avoimia harjoittelupaikkoja.

 • Suojelutyö

  Suojelussa ei ole tällä hetkellä avoimia harjoittelupaikkoja.

 • Ilmasto-ohjelma

  Ilmasto-ohjelmassa ei ole tällä hetkellä avoimia harjoittelupaikkoja.

Etsimme varainhankkijoita (feissareita)

Yhteistyökumppanimme Promotek Oy hakee työntekijöitä hankkimaan uusia kuukausilahjoittajia WWF:lle.