Green Office -konseptipäällikkö

WWF Suomi etsii yritysyhteistyötiiminsä Green Office -konseptipäällikköä.

WWF Green Office on WWF Suomen kehittämä ympäristöjärjestelmä, jonka avulla organisaatiot voivat pienentää työpaikkojensa hiilijalanjälkeä ja edistää luonnonvarojen järkevää käyttöä.

Etsimme yritysyhteistyötiimiimme Green Office -konseptipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tulet vastaamaan Green Office -konseptin johtamisesta, koordinoinnista, kehittämisestä ja asiakaspalvelusta. Työtehtäväsi sisältävät myös Green Office -konseptin toiminnan ja talouden suunnittelun sekä seurannan. Johdat Green Office -konseptin myyntiä ja osallistut myyntityöhön. Vastaat toimistotarkastuksista ja koordinoit toimistotarkastajien työtä. Sinulla tulee olemaan sisältövastuu erikseen valittavista Green Office -teemoista. Raportoit WWF Suomen yritysyhteistyön johtajalle, joka on koko tiimin esimies.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta esimerkiksi tiiminvetäjänä. Sinulla on kokemusta ympäristöjärjestelmistä ja yritysvastuusta. Sinulla on kyky hallita laajaa kokonaisuutta itsenäisesti ja edellytykset johtaa konseptia suunnitelmallisesti. Taloussuunnittelu ja -seuranta sekä projektinhallinto ovat sinulle tuttuja. Sinulla on kokemusta myyntityöstä, ja mielellään myös myynnin johtamisesta. Olet analyyttinen, sinulla on itsenäinen työskentelyote ja olet innostava tiimin vetäjä. Hallitset toimisto-ohjelmistojen, mukaan lukien excel-taulukkolaskennan, käytön sujuvasti. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Toivomme sinulta positiivista ja aikaansaavaa asennetta sekä paloa työpaikkojen ympäristövastuun edistämiseen.

Mitä tarjoamme?

WWF:llä pääset tekemään vaikuttavaa työtä aikamme vakavimpien ympäristöongelmien ratkaisemiseksi. Olemme osa kansainvälistä WWF-verkostoa, joka toimii yli sadassa maassa. WWF Suomi on useana vuonna ollut Great Place to Work -tutkimuksessa yksi Suomen parhaista työpaikoista. Lisätietoja WWF Green Officesta voit lukea sivuiltamme.

Kiinnostuitko?

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä helmikuussa 2020. Työsuhde on vakituinen. Työskentelet WWF Suomen toimistossa Helsingin Sörnäisissä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.12.2019 mennessä yhtenä tiedostona osoitteeseen [email protected]. Viestin otsikkokenttään merkintä “Green Office -konseptipäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antaa yritysyhteistyön johtaja Kati Malmelin, WWF Suomi, p. 040 500 5485 tai [email protected]