Viestinnän asiantuntija

Määräaikainen työsuhde 1.9.2020–31.7.2021

Viestinnän asiantuntijana pääset osaksi WWF:n viestinnän osaavaa, innovatiivista ja mukavaa tiimiä. Työskentelet toimistollamme Helsingin Sörnäisissä yhdessä kymmenien eri alojen asiantuntijoiden kanssa maailman vakavimpien ympäristöongelmien selättämiseksi.

WWF on useasti valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work -tutkimuksessa. Työyhteisöösi kuuluu myös koko WWF:n maailmanlaajuinen verkosto.

Työsi painottuu suomalaisen luonnon asioista viestimiseen. Tehtäviisi kuuluu muun muassa mediaviestintää ja sisällöntuotantoa WWF:n omiin kanaviin, kuten verkkosivuille, uutiskirjeeseen, lehteen ja sosiaalisen median kanaviin. Pääset tekemisiin myös iki-ihanan Pullervo-norpan ja sen lajitovereiden kanssa, sillä työhösi kuuluu WWF:n Luontolivestä viestiminen.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta viestinnän tai media-alan tehtävistä, erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa, vankkaa sosiaalisen median ja verkkoviestinnän osaamista, hyvää uutisnenää ja sujuvaa kynää. Kiinnostus ympäristöasioita kohtaan katsotaan eduksi.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.9.2020–31.7.2021. Hakemukset on toimitettava 15.7.2020 klo 16 mennessä osoitteeseen [email protected]. Viestin otsikkokenttään merkintä ”Hakemus viestinnän asiantuntijan tehtävään”.

Tiedustelut: Viestintäjohtaja Anne Brax, p. 050 3671 888, [email protected]