Ilmoittaudu Ostatko hiilineutraalia? Viherväittämien käyttö markkinoinnissa -seminaariin

Ilmoittaudu mukaan WWF Suomen Ostatko hiilineutraalia? Viherväittämien käyttö markkinoinnissa -seminaariin ti 14.6. klo 13–15.

Kuluttajat ovat kiinnostuneita hiilineutraaleista hyödykkeistä ja yritykset ovat kiinnostuneita kehittämään toimintansa hiilineutraaliutta. Mutta voiko kuluttaja luottaa hyödykkeiden markkinoinnissa käytettyihin hiilineutraaliusväittämiin? Miten yritykset perustelevat väittämiään ja mikä on kompensaation rooli hiilineutraalisuudessa? Ovatko kuluttajaviranomaiset tilanteen tasalla?

WWF Suomi keräsi ja analysoi tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa käytettyjä hiilineutraaliusväittämiä syksyn 2021 ja helmikuun 2022 välillä. Selvityksen laatinut Helka Julkunen esittelee tuloksia ja suosituksia Ostatko hiilineutraalia? Viherväittämien käyttö markkinoinnissa -seminaarissa tiistaina 14.6. klo 13–15.

Tilaisuus koostuu WWF Suomen selvityksen tulosten esittelyn lisäksi työministeri Tuula Haataisen ja Suomen ympäristökeskus SYKEn tutkija Tero Heinosen puheenvuoroista sekä kahdesta paneelikeskustelusta.

Seminaari järjestetään Helsingissä ja se toteutetaan hybridimuodossa. Tilaisuuteen mahtuu paikan päälle rajattu määrä vieraita, jonka lisäksi seminaariin on mahdollista osallistua etäyhteyksillä. Ilmoittaudu ajoissa varmistaaksesi paikkasi fyysisestä tapahtumasta. Etäseminaariin voi ilmoittautua 14.6. klo 11.00 asti.

Lisätiedot ja kyselyt: Helka Julkunen, [email protected]

Tervetuloa!