©  Richard McLellan / WWF-Canon
Päivitetty

Luonnonystävän lisäturva -vakuutukset

Suojele itseäsi, suojele luontoa

Kansainvälinen vakuutusyhtiö Chubb on kehittänyt WWF:n tukijoille uudenlaisen tavan tukea luonnonsuojelua. Luonnonystävän lisäturva -vakuutusten vakuutusmaksuista osa lahjoitetaan kuukausittain WWF:n työhön. Lisäksi Chubb lahjoittaa yhden kuukauden vakuutusmaksut kokonaan WWF:lle. Vakuutuksilla siis tuet WWF:n työtä luonnon hyväksi ja saat samalla lisäturvaa sekä mielenrauhaa itsellesi ja perheellesi.

Luonnonystävän lisäturva -tapaturmavakuutukset

  • Voimassa kaikkialla maailmassa 24 tuntia vuorokaudessa sekä työ- että vapaa-aikana
  • Kaikki korvaukset maksetaan muista vakuutuksista maksettavien korvausten lisäksi
  • Ei terveysselvitystä, ei omavastuuta
  • Osa vakuutusmaksuista lahjoitetaan kuukausittain WWF:n työhön

Tapaturmavakuutus pysyvän haitan ja luunmurtumien varalta

Luonnonystävän lisäturvalla voit vakuuttaa itsesi tai koko perheesi tapaturman aiheuttamalta pysyvältä haitalta ja luunmurtumilta. Lisämaksusta tapaturmavakuutuksen voi täydentää kattamaan myös pysyvän hammasvamman. Tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta maksetaan korkeampi korvaus, mikäli tapaturma sattuu vapaa-aikana. Pysyvän haitan korvaus maksetaan lääkärin määrittelemän haitta-asteen mukaan.

Tuote-esittely (sis. vakuutusmaksut ja korvaussummat) sekä täydelliset vakuutusehdot (lataa pdf)

Tapaturmavakuutus kuoleman varalta

Luonnonystävän lisäturvalla voit erikseen vakuuttaa itsesi ja puolisosi myös tapaturmaisen kuoleman varalta. Tällä vakuutuksella turvaat läheistesi toimeentulon elämän käännekohdassa, kun menetyksen päälle ei kaivata enää ylimääräisiä käytännön huolia esimerkiksi asuntolainan lyhentämisestä tai perintöverojen maksamisesta.

Tuote-esittely (sis. vakuutusmaksut ja korvaussummat) sekä täydelliset vakuutusehdot (lataa pdf

Kiinnostuitko?

Chubbin asiakaspalvelu antaa vakuutuksista mielellään lisätietoa numerossa 09 6861 5151.

Chubb European Group Limited, sivuliike Suomessa, Mannerheimintie 16 A 9, PL 687, 00101 Helsinki, Y-tunnus 1855034-2. Sivuliikkeen toiminta on Finanssivalvonnan menettelytapavalvonnan alainen ja valvonnassa sovellettavat säännöt saattavat poiketa Iso-Britanniassa sovellettavista säännöistä. Chubb European Group Limitedillä (yhtiön rekisterinumero 1112892) on pääkonttori ja rekisteröity kotipaikka Englannissa osoitteessa 100 Leadenhall Street, London, EC3A 3BP, United Kingdom. Prudential Regulation Authority on myöntänyt sille toimiluvan ja Financial Conduct Authority sekä Prudential Regulation Authority sääntelevät sen toimintaa.

ACE on ostanut Chubbin, ja samalla syntyi johtava ja maailmanlaajuinen vakuutusyhtiö maineikkaan Chubb-nimen alle.