©  Richard McLellan / WWF-Canon
Päivitetty

Luonnonystävän lisäturva -vakuutukset

Suojele itseäsi, suojele luontoa

Kansainvälinen vakuutusyhtiö Chubb on kehittänyt WWF:n tukijoille uudenlaisen tavan tukea luonnonsuojelua. Luonnonystävän lisäturva -vakuutusten vakuutusmaksuista osa lahjoitetaan kuukausittain WWF:n työhön. Lisäksi Chubb lahjoittaa yhden kuukauden vakuutusmaksut kokonaan WWF:lle. Vakuutuksilla siis tuet WWF:n työtä luonnon hyväksi ja saat samalla lisäturvaa sekä mielenrauhaa itsellesi ja perheellesi.

Luonnonystävän lisäturva -tapaturmavakuutukset

  • Voimassa kaikkialla maailmassa 24 tuntia vuorokaudessa sekä työ- että vapaa-aikana
  • Kaikki korvaukset maksetaan muista vakuutuksista maksettavien korvausten lisäksi
  • Ei terveysselvitystä, ei omavastuuta
  • Osa vakuutusmaksuista lahjoitetaan kuukausittain WWF:n työhön

Tapaturmavakuutus pysyvän haitan ja luunmurtumien varalta

Luonnonystävän lisäturvalla voit vakuuttaa itsesi tai koko perheesi tapaturman aiheuttamalta pysyvältä haitalta ja luunmurtumilta. Lisämaksusta tapaturmavakuutuksen voi täydentää kattamaan myös pysyvän hammasvamman. Tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta maksetaan korkeampi korvaus, mikäli tapaturma sattuu vapaa-aikana. Pysyvän haitan korvaus maksetaan lääkärin määrittelemän haitta-asteen mukaan.

Tuote-esittely (sis. vakuutusmaksut ja korvaussummat) sekä täydelliset vakuutusehdot (lataa pdf)

Tapaturmavakuutus kuoleman varalta

Luonnonystävän lisäturvalla voit erikseen vakuuttaa itsesi ja puolisosi myös tapaturmaisen kuoleman varalta. Tällä vakuutuksella turvaat läheistesi toimeentulon elämän käännekohdassa, kun menetyksen päälle ei kaivata enää ylimääräisiä käytännön huolia esimerkiksi asuntolainan lyhentämisestä tai perintöverojen maksamisesta.

Tuote-esittely (sis. vakuutusmaksut ja korvaussummat) sekä täydelliset vakuutusehdot (lataa pdf

Kiinnostuitko?

Chubbin asiakaspalvelu antaa vakuutuksista mielellään lisätietoa numerossa 09 6861 5151.

ACE on ostanut Chubbin, ja samalla syntyi johtava ja maailmanlaajuinen vakuutusyhtiö maineikkaan Chubb-nimen alle.

ACE European Group Limited sivuliike Suomessa, Mannerheimintie 16 A 9, PL 687, 00101 HELSINKI, Y-tunnus 1855034-2. Pääkonttori: Englannissa rekisteröity osakeyhtiö, rekisterinumero 1112892, 100 Leadenhall Street, London EC3A 3BP, United Kingdom. Sivuliikkeen toiminta on Finanssivalvonnan hyväksymä ja sen menettelytapavalvonnan alainen. Prudential Regulation Authority, 20 Moorgate, London EC2R 6DA, United Kingdom, on myöntänyt sivuliikkeelle toimiluvan ja sääntelee Financial Conduct Authorityn myötä sen toimintaa.