©  Richard McLellan / WWF-Canon
Päivitetty

Luonnonystävän lisäturva -vakuutukset

Suojele itseäsi, suojele luontoa

Kansainvälinen vakuutusyhtiö Chubb on kehittänyt WWF:n tukijoille uudenlaisen tavan tukea luonnonsuojelua. Luonnonystävän lisäturva -vakuutusten vakuutusmaksuista osa lahjoitetaan kuukausittain WWF:n työhön. Lisäksi Chubb lahjoittaa yhden kuukauden vakuutusmaksut kokonaan WWF:lle. Vakuutuksilla siis tuet WWF:n työtä luonnon hyväksi ja saat samalla lisäturvaa sekä mielenrauhaa itsellesi ja perheellesi.

Luonnonystävän lisäturva -tapaturmavakuutukset

  • Voimassa kaikkialla maailmassa 24 tuntia vuorokaudessa sekä työ- että vapaa-aikana
  • Kaikki korvaukset maksetaan muista vakuutuksista maksettavien korvausten lisäksi
  • Ei terveysselvitystä, ei omavastuuta
  • Osa vakuutusmaksuista lahjoitetaan kuukausittain WWF:n työhön

Tapaturmavakuutus pysyvän haitan ja luunmurtumien varalta

Luonnonystävän lisäturvalla voit vakuuttaa itsesi tai koko perheesi tapaturman aiheuttamalta pysyvältä haitalta ja luunmurtumilta. Lisämaksusta tapaturmavakuutuksen voi täydentää kattamaan myös pysyvän hammasvamman. Tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta maksetaan korkeampi korvaus, mikäli tapaturma sattuu vapaa-aikana. Pysyvän haitan korvaus maksetaan lääkärin määrittelemän haitta-asteen mukaan.

Tuote-esittely (sis. vakuutusmaksut ja korvaussummat) sekä täydelliset vakuutusehdot (lataa pdf)

Tapaturmavakuutus kuoleman varalta

Luonnonystävän lisäturvalla voit erikseen vakuuttaa itsesi ja puolisosi myös tapaturmaisen kuoleman varalta. Tällä vakuutuksella turvaat läheistesi toimeentulon elämän käännekohdassa, kun menetyksen päälle ei kaivata enää ylimääräisiä käytännön huolia esimerkiksi asuntolainan lyhentämisestä tai perintöverojen maksamisesta.

Tuote-esittely (sis. vakuutusmaksut ja korvaussummat) sekä täydelliset vakuutusehdot (lataa pdf

Kiinnostuitko?

Chubbin asiakaspalvelu antaa vakuutuksista mielellään lisätietoa numerossa 09 6861 5151.

Chubb European Group SE, sivuliike Suomessa, on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriin Y-tunnuksella 1855034-2 ja käyntiosoitteella Museokatu 8, 00100 Helsinki. Chubb European Group SE on yhtiö, jonka toimintaa sääntelee Ranskan vakuutussopimuslaki, rekisterinumero 450 327 374 RCS Nanterre, kotipaikka: La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord, 92400 Courbevoie, Ranska. Chubb European Group SE:n täysin maksettu osakepääoma on 896 176 662 € ja yhtiö on Autorité de contrôle prudentiel et de résolutionin (ACPR) valvonnassa, 4, Place de Budapest, CS 92459, 75436 PARIS CEDEX 09. Sivuliikkeen toiminta on myös Finanssivalvonnan valvonnassa.