Päivitetty

Fazer

Yhteistyömuoto: yhteistyökumppani

www.fazergroup.com

Yhteistyössä pyrimme turvaamaan luonnon monimuotoisuutta ja edistämme luonnonvarojen kestävää käyttöä. Tavoitteena on pienentää vaikutuksia, joita Fazerin toiminnalla on luonnon monimuotoisuudelle.

Esimerkkejä yhteistyöstä:

  • WWF on ollut mukana vaikuttamassa Fazerin palmuöljysitoumuksen sisältöön ja metsäkatoa hillitseviin linjauksiin.
  • Vaikutamme yhdessä siihen, että Fazerin tuotteet ja palvelut tukevat kuluttajia kestävien valintojen tekemisessä.
  • Olemme järjestäneet yhteistyössä tilaisuuksia ja viestineet kestävistä ruokavalinnoista ja ruokahävikistä.
  • Olemme tehneet yhteistyötä kalastuksen ja kalahankinnan vastuullisuuden edistämiseksi. Fazer noudattaa ravintoloidensa kalavalinnoissa WWF:n Kalaoppaan suosituksia.

"Ruuan tuotanto ja ruokailutottumuksemme vaikuttavat merkittävästi ympäristöön. Yhteistyö ja asiantuntemuksen jakaminen on edellytys siirtymiselle kohti kestävämpää ruuantuotantoa. WWF:n asiantuntijat ovat tarjonneet tärkeää tukea Fazerin ympäristötyölle."
Yritysvastuujohtaja Nina Elomaa, Fazer Group

Fazer on kansainvälinen perheyritys, joka tarjoaa leipomo-, makeis- ja keksituotteita sekä ruokailu- ja kahvilapalveluita.

Yhteistyö alkoi vuonna 2011.

Kypsiä öljypalmun hedelmiä WWF-Malaysia / Mazidi Abd Ghani
© WWF-Malaysia / Mazidi Abd Ghani