Päivitetty

Raisio

Yhteistyömuoto: yhteistyökumppani, royalty

www.raisio.com

Teemme Raision kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä tavoitteenamme kestävän kehityksen edistäminen, vastuullisten kulutusvalintojen helpottaminen, raaka-aineiden ympäristövastuullisuuden varmistaminen ja suomalaisen kalankasvatuksen kestävyyden edistäminen.

Esimerkkejä yhteistyöstä:

  • Vuonna 2017-2018 toteutimme yhteistyössä Elovena-tuotekampanjan, jonka tuotto kohdistettiin suomalaisen luonnon monimuotoisuuden suojelemiseen ja ylläpitämiseen. Raisio lahjoitti jokaisen Elovena-luomutuotteen hinnasta 10 senttiä WWF:lle suomalaisen luonnon suojeluun.
  • Viestimme kuluttajille tavoista, joilla monimuotoisuuden ylläpitäminen on mahdollista ja kannustamme kestäviin kulutusvalintoihin.
  • Raisioagron tekemä kehitystyö kalankasvatuksessa käytettävän rehun suhteen on vaikuttanut merkittävästi siihen, että kotimainen kirjolohi ja kasvatettu siika on nostettu WWF:n kalaoppaassa suositeltavien kalavalintojen vihreälle listalle.
  • Teemme artikkeleita ja blogitekstejä osana vaikuttajaviestintää.
  • Olemme julkaisseet yhdessä alakouluille suunnatun Pallon parasta ruokaa -esitteen, jonka on saanut jo yli 40 000 koululaista.

”Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat olennainen osa Raision tapaa toimia. Avoin vuoropuhelu ja yhteistyö WWF:n kanssa on auttanut meitä kehittämään toimintaamme entisestään.”
- Jarmo Puputti, Raision väliaikainen toimitusjohtaja

Raisio-konserni on kansainvälinen kasvipohjaisen ravinnon erityisosaaja. Raisio tunnetaan brändeistään, osaamisestaan ja innovatiivisuudestaan.

Yhteistyö alkoi vuonna 2010.

Raision tiedote: Elovena-luomupuurolla kerätään varoja WWF:n työhön vuoden ajan

Raision tiedote: WWF:ltä merkittävä tunnustus kotimaisen siiankasvatuksen ympäristötyölle

Lisätietoja Raisioagron kalarehuista

Elovena luomuhiutaleet Raisio
© Raisio