Päivitetty

Tetra Pak

Yhteistyökumppani

www.tetrapak.com

Haastamme yhdessä Tetra Pakin kanssa Suomen alakoulut kierrätyskilpailuun. Kampanjan tavoitteena on edistää kartonkisten maito- ja mehutölkkien kierrättämistä ja tukea WWF:n luonnonsuojelutyötä.

Kilpailu on jatkoa WWF Ruotsin ja Tetra Pakin pitkäaikaiselle yhteistyölle ja Ruotsissa järjestetyille vastaaville kilpailuille. Tänä vuonna kilpailu järjestetään maaotteluna suomalaisten ja ruotsalaisten alakoululaisten kesken.

Kilpailuun on kutsuttu mukaan kaikki Suomen 1.– 6.-luokkalaiset. Kilpailu alkoi elokuussa 2018 ja on käynnissä helmikuuhun 2019 saakka. Sen tavoitteena on kertoa kierrätyksestä ja innostaa koululaiset kierrättämään erilaisten tehtävien avulla. Luokka voi esimerkiksi vierailla paikallisella kierrätyspisteellä, ideoida kierrätyskampanjan sekä jakaa tietoa kierrättämisestä. Samalla oppilaat osallistuvat WWF:n luonnonsuojelutyöhön, jota Tetra Pak tukee.

”Tetra Pak ja WWF ovat molemmat pitkäjänteisesti sitoutuneet kestävän kehityksen edistämiseen ja siksi yhteistyö tässäkin kampanjassa on erittäin luontevaa.”
- Ympäristöpäällikkö Sari Hassi, Tetra Pak Oy

Tetra Pak valmistaa elintarvikepakkauksia kartongista ja on maailman johtava ruoan prosessoinnin ja pakkausratkaisujen tarjoaja.

Tetra Pakin tiedote: Koululaiskampanja tähtää kartonkisten juomapakkausten kierrättämiseen

Lisätietoja yhteistyöstä WWF Ruotsin sivuilla

 

TetraPak Kartonkikilpaiulu Tetra Pak
© Tetra Pak