© Emilia Raunio / WWF
Päivitetty

Monenlaista luonnossa –valokuvauskilpailu

Ota kuva monimuotoisesta luonnosta ja osallistu WWF:n ja Canonin yhteistyössä järjestämään kilpailuun. 

Mistä kaikesta luonto koostuu? Mikä herättää mielenkiintosi kulkiessasi puistossa, rannalla tai metsässä? Miten monimuotoisuus näkyy kaupunkiluonnossa? WWF järjestää yhteistyössä Canonin kanssa valokuvauskilpailun peruskoululaisille ja kannustaa siten havainnoimaan syksyistä luontoa.

Säännöt

Monenlaista luonnossa -valokuvauskilpailuun voivat lähettää kuvia peruskouluikäiset. Alakoululaisten ja yläkoululaisten kuvat kilpailevat omassa sarjassaan.

Voit ottaa kuvan sinua kiinnostavasta luontokohteesta kännykällä tai digikameralla. Kuvan tulisi jollain tavalla kertoa luonnon monimuotoisuudesta. Monimuotoisuus tarkoittaa elämän koko kirjoa eli sitä, että luonnossa on monen monta erilaista olijaa ja eläjää, monenlaista näkymää ja yksityiskohtaa.

Osallistua voi enintään kolmella kuvalla. Kuvien pitää olla itse ottamiasi.

Kuvat voi lähettää nettilomakkeen kautta.

WWF saa kansainväliset käyttöoikeudet lähettämiisi kuviin. WWF julkaisee aina kuvien käytön yhteydessä valokuvaajan nimen. 

Kilpailuaika 

15.8.-28.10.2011. 

Palkinnot 

WWF ja Canon valitsevat voittajakuvat. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota erityisesti siihen, kuinka monimuotoisuus ilmenee kuvasta.  Myös aihevalinnan kekseliäisyys, sommittelu sekä kokonaisvaikutelma ovat arviointikriteereinä.

Palkintona kummankin sarjan voittajalle on Canonin moniin mielenkiintoisiin kuvaustilanteisiin ja valaistusoloihin soveltuva, väriltään sininen PowerShot SX230 HS -kamera, jossa on myös uusi GPS-toiminto. 

 

Voittajat julkaistaan marraskuun lopussa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Lisätietoa Canon PowerShot SX230 HS -palkintokameroista.