© WWF
Päivitetty

Pelit

WWF:n kansainväliset pelit johdattavat pelaajan Aasian tiheistä metsistä aina Afrikan savanneille asti. Vapauta salametsästäjien kiinni ottamia uhanalaisia eläimä, testaa muistiasi hauskalla muistipelillä ja auta sarvikuonon poikasta pakenemaan laittomia metsureita.

Uhanalaiset eläimet – muistipeli

Missä piileksii panda? Löydä mahdollisimman nopeasti kaksi samaa eläintä korttien alta. Kun löydät oikea parit, opit lajista joitan uutta. Pareja etistään klikkaamalla kortteja hiirellä.  

Pelaa peliä

 

Puistonvartija apuun

Onko sinusta rohkeaksi metsänvartijaksi? Vapauta salametsästäjien kiinni ottamia eläimiä takaisin luontoon. Ensimmäisenä operaationasi on vapauttaa sarvikuono. 

Pelaa peliä

Lokkien kosto

Liiallinen kalastus uhkaa maailman meriä. Jos kalastuksessa ei oteta luontoa huomioon, kalat loppuvat. Lentele ryöstökalastajien ylle ja tipauta jätökset heidän niskaansa. Eiköhän ryöstökalastajat ja päättäjät sen jälkeen muista, että luontoa pitää suojella.

Pelaa peliä

 

Salametsästäjiltä turvaan

Auta sumatransarvikuonon poikasta pakenemaan salametsästäjiä ja laittomia metsureita sademetsän läpi emonsa luo. Poikanen jaksaa juosta, kun se saa välillä marjoja ja hedelmiä syödäkseen.  

Pelaa peliä

Earth Hour -peli

Kuinka monta lamppua ehdit sammuttamaan kahden minuutin aikana? Sähköä säästyy sitä enemmän, mitä vikkelämpi olet.

Pelaa peliä