WWF Koulussa © Heta Happonen / WWF
Päivitetty

Pandahaaste

WWF ja panda esittävät muutaman kerran vuodessa kouluille haasteen kestävien elämäntapojen vahvistamiseksi. Pandahaasteeseen osallistuminen on helppoa: otatte valokuvan toiminnastanne ja jaatte sen muiden kanssa. Parhaat ideat palkitaan!

Vuoden 2018 ensimmäinen pandahaaste on alkanut!

Panda Katri Nousiainen / WWF
© Katri Nousiainen / WWF

Aiheuttaako uudenvuodenlupauksen miettiminen päänvaivaa? Vuoden ensimmäinen pandahaaste auttaa! Tässä ohjeet: tehkää uudenvuodenlupaus, joka hyödyttää luontoa, lupauksia voi tehdä useamman erilaisen. Postatkaa kuvat lupauksistanne Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #pandahaaste ja olette mukana arvonnassa. Helmikuun 15. päivään mennessä osallistuneiden kesken arvotaan WWF-kangaskassit koko ryhmälle. 

Jos käytössänne ei ole Intragram tai Twitter-tiliä, voitte osallistua lähettämällä kuvan tällä lomakkeella. Silloin WWF:n ympäristökasvatustiimi postaa kuvan Instagramiin teidän puolestanne.

Syksyn pandahaasteen teemana oli vesi. Voittajaksi valitsimme Rääkkylän koulun kolmasluokkalaisten kuvasarjan itse tehdyistä vesikiikareista. Heijastinten arvonnassa onni suosi Rytkyn koulun tokaluokkalaisia. Onnea voittajille!