© Sami Nieminen/Salibandy Club Classic
Julkaistu

WWF aloitti uudenlaisen yhteistyön Salibandy Club Classicin kanssa

WWF Suomi ja salibandyseura Salibandy Club Classic ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka lisää WWF:n tunnettuutta urheilumaailmassa. Salibandy Club Classic tukee WWF:n toimintaa tarjoamalla järjestölle näkyvyyttä muun muassa seuran peliasuissa ja tapahtumissa.

Yhteistyö tamperelaisen Salibandy Club Classicin kanssa mahdollistaa sen, että WWF voi kertoa suojelutyöstään uusille kohderyhmille.

”WWF haluaa innostaa ja osallistaa suomalaisia mukaan suojelemaan luontoa. Mitä enemmän saamme mukaan erilaisia ihmisiä ja yhteistyökumppaneita, sitä vaikuttavampaa työtä luonnon hyväksi pystymme tekemään”, sanoo WWF Suomen yksityisvarainhankinnan johtaja Tarja Hakala.

Salibandy Club Classic on 1990-luvun alussa perustettu seura, jolla on joukkueita kaikenikäisille. Yhteistyö WWF:n kanssa on osa seuran yhteiskuntavastuuohjelmaa.

”WWF:n näkyvyys ottelutapahtumissa toteutetaan muun muassa miesten ja naisten peliasuissa näkyvän pandalogon kautta. Olemme ylpeitä siitä, että saamme kantaa yhtä maailman tunnetuimmista logoista peliasuissamme”, sanoo Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola.

Yhteistyö WWF:n kanssa tulee esille myös muun muassa kenttämainoksissa ja -kuulutuksissa sekä printtimainonnassa. Seura myös jakaa WWF:n esitteitä muun muassa otteluyleisölle.

”Salibandy Club Classic auttaa WWF:ää keräämään varoja omaan toimintaansa, eikä toisinpäin”, Peltola toteaa.

Lisätietoja

Yksityisvarainhankinnan koordinaattori Marita Koskinen, WWF Suomi, 050 305 5714

Classic yhteiskuntavastuu, Jonna Heikkinen, Salibandy Club Classic, 040 593 6921

Julkaistu 25.9.2012