H&M

Lahjoitus Yhteistyökumppani

Teemme H&M:n kanssa kansainvälistä ja paikallista yhteistyötä. Suomessa yhteistyö keskittyy lahjoituskampanjoihin. Esimerkkejä Suomessa toteutetuista kampanjoista:

  • 27.9.2018 kaikissa H&M-myymälöissä lanseerataan jälleen yhteistyössä suunniteltu kansainvälinen lastenvaatemallisto, joka on myynnissä kaksi viikkoa. H&M lahjoittaa vaatteiden myyntituotosta 10 prosenttia WWF:lle uhanalaisten lajien suojelutyöhön.
  • Kesällä 2018 H&M tarjosi asiakkailleen mahdollisuuden lahjoittaa ostoksensa yhteydessä haluamansa summan WWF:lle Itämeren luonnonsuojelutyöhön. Vastaava kampanja on järjestetty myös kesinä 2016 ja 2017.
  • Syksyllä 2016 lanseerattiin yhteistyössä suunniteltu kansainvälinen lastenvaatemallisto, jonka myyntituotosta lahjoitettiin 10 prosenttia WWF:n suojelutyöhön uhanalaisten lajien hyväksi. H&M:n asiakkailla oli lisäksi mahdollisuus lahjoittaa ostosten yhteydessä varoja WWF:lle.
  • H&M:n vaatekeräykseen tuoduista tekstiileistä lahjoitetaan WWF:n luonnonsuojelutyölle 20 euroa jokaista tekstiilitonnia kohden.

H&M ja WWF ovat tehneet kansainvälistä yhteistyötä vuodesta 2011 edistääkseen muotialan ja H&M:n toiminnan kestävyyttä. Kumppanuuden sisältönä on vastuullinen vedenkäyttö, ilmastonsuojelu ja strateginen keskustelu toimialan kestävyydestä.