Webinaari 11.5.

Kehitä ja johda työpaikkasi ympäristövastuuta – Työkaluna ympäristöjärjestelmä

Tule kuulemaan, kuinka tunnistat työpaikkasi ympäristövaikutukset ja teet tehokkaan suunnitelman ympäristövastuun lisäämiseksi. WWF Green Office -ympäristöjärjestelmän avulla rakennat aktiivisen ja tavoitteellisen suunnitelman, jolla edistät ja johdat organisaatiosi ympäristöasioita. Webinaarin osallistujana saat -25 % alennuksen WWF Green Officen ensimmäisen vuoden vuosimaksusta.

Työnantajilla on vastuu kehittää yritysten ja organisaatioiden toimintaa tavalla, joka on hyväksi luonnolle ja ihmisille. Yksi merkittävimmistä vastuullisuustyön lähtökohdista on päästövähennystavoitteiden asettaminen. Miten päästöjä pitäisi sitten lähteä leikkaamaan? Kaikkein tärkeintä on tunnistaa juuri oman toiminnan vahvuudet ja kehityskohteet. Pienentämällä työpaikan hiilijalanjälkeä ja kulutusta organisaatiosi hillitsee ilmastonmuutosta ja suojelee luonnon monimuotoisuutta.

WWF Green Officen webinaarissa saat kokonaiskuvan siitä, miksi ympäristöjärjestelmä tarjoaa helposti hallittavan tavan johtaa ja kehittää organisaatiosi ympäristövastuuta.

Webinaarin kuultuasi tiedät muun muassa:

  • Mistä teemoista työpaikkojen ympäristövaikutukset koostuvat?
  • Kuinka ympäristöjärjestelmä ohjaa asettamaan tavoitteita, tekemään oikeita toimenpiteitä, mittaamaan tuloksia ja parantamaan suoritusta?
  • Miten ympäristöjärjestelmä rakennetaan?
  • Miten ympäristöjärjestelmä tukee ympäristötyön johtamista ja resursointia, vastuullisuusraportointia ja tulosten viestintää?
  • Miten ympäristöohjelma auttaa työyhteisön sitouttamista ympäristötekoihin?
  • Miten ympäristösertifikaatti vahvistaa brändiä ja kasvattaa asiakkaiden luottamusta?

Lisäksi webinaarin osallistujana saat 25 prosentin alennuksen WWF Green Officen ensimmäisen vuoden vuosimaksusta, kun organisaatiosi tulee mukaan verkostoon. Tarjous on voimassa kesäkuun 2022 loppuun saakka.

Aika: keskiviikko 11.5.2022 klo 14.00-15.00

Kenelle? Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tapahtuman jälkeen tallenne sähköpostiin.

Tervetuloa mukaan!

Puhujat

Asiakkuuspäällikkö, Green Office
Mikko Kuiri
Konseptipäällikkö, Green Office
Kristiina Kalsta