Webinaari 22.3.

Kehitä ja johda työpaikkasi ympäristövastuuta – Työkaluna ympäristöjärjestelmä

Tule kuulemaan, kuinka tunnistat työpaikkasi ympäristövaikutukset ja teet tehokkaan suunnitelman ympäristövastuun lisäämiseksi. WWF Green Office -ympäristöjärjestelmän avulla rakennat aktiivisen ja tavoitteellisen suunnitelman, jolla edistät ja johdat organisaatiosi ympäristöasioita. Webinaarin osallistujana saat -25 % alennuksen WWF Green Officen liittymismaksusta.

Työnantajilla on vastuu kehittää yritysten ja organisaatioiden toimintaa tavalla, joka on hyväksi luonnolle ja ihmisille. Yksi merkittävimmistä vastuullisuustyön lähtökohdista on päästövähennystavoitteiden asettaminen. Pienentämällä työpaikan hiilijalanjälkeä ja energiankulutusta organisaatiosi hillitsee ilmastonmuutosta. Käyttämällä luonnonvaroja vastuullisesti suojelette myös luonnon monimuotoisuutta.

Miten päästöjä pitäisi sitten lähteä leikkaamaan? Kaikkein tärkeintä on tunnistaa juuri oman toiminnan vahvuudet ja kehityskohteet.

WWF Green Officen webinaarissa saat kokonaiskuvan siitä, miksi ympäristöjärjestelmä tarjoaa helposti hallittavan tavan johtaa ja kehittää organisaatiosi ympäristövastuuta.

Webinaarin kuultuasi tiedät muun muassa:

  • Mistä teemoista työpaikkojen ympäristövaikutukset koostuvat?
  • Kuinka ympäristöjärjestelmä ohjaa asettamaan tavoitteita, tekemään oikeita toimenpiteitä, mittaamaan tuloksia ja parantamaan suoritusta?
  • Miten ympäristöjärjestelmä rakennetaan?
  • Miten ympäristöjärjestelmä tukee ympäristötyön johtamista ja resursointia, vastuullisuusraportointia ja tulosten viestintää?
  • Miten ympäristöohjelma auttaa työyhteisön sitouttamista ympäristötekoihin?
  • Miten ympäristösertifikaatti vahvistaa brändiä ja kasvattaa asiakkaiden luottamusta?

Lisäksi webinaarin osallistujana saat 25 prosentin alennuksen WWF Green Officen liittymismaksusta, kun organisaatiosi tulee mukaan verkostoon.  Tarjous on voimassa 30.6.2023 saakka.

Aika: 22.3.2023 klo 14.00-15.00

Kenelle? Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tapahtuman jälkeen tallenne sähköpostiin.

Tervetuloa mukaan!

Puhujat

Asiakkuuspäällikkö, Green Office
Mikko Kuiri
Asiakkuuspäällikkö, Green Office
Kristiina Kalsta