Webinaaritallenne

Kehitä ja johda työpaikkasi ympäristövastuuta – Työkaluna ympäristöjärjestelmä

17.11.2021 järjestetyn webinaarin tallenteelta kuulet, kuinka tunnistat työpaikkasi ympäristövaikutukset ja teet tehokkaan suunnitelman ympäristövastuun lisäämiseksi.  WWF Green Office -ympäristöjärjestelmän avulla rakennat aktiivisen ja tavoitteellisen tavan, jolla edistät ja johdat organisaatiosi ympäristöasioita.

Työnantajilla on vastuu kehittää yritysten ja organisaatioiden toimintaa tavalla, joka on hyväksi luonnolle ja ihmisille. Yksi merkittävimmistä vastuullisuustyön lähtökohdista on päästövähennystavoitteiden asettaminen. Miten päästöjä pitäisi sitten lähteä leikkaamaan? Kaikkein tärkeintä on tunnistaa juuri oman toiminnan vahvuudet ja kehityskohteet. Pienentämällä työpaikan hiilijalanjälkeä ja kulutusta organisaatiosi hillitsee ilmastonmuutosta ja suojelee luonnon monimuotoisuutta.

WWF Green Officen webinaarin tallenteelta saat kokonaiskuvan siitä, miksi ympäristöjärjestelmä tarjoaa helposti hallittavan tavan johtaa ja kehittää organisaatiosi ympäristövastuuta.

Tallenteen kuultuasi tiedät muun muassa:

  • Mistä teemoista työpaikkojen ympäristövaikutukset koostuvat?
  • Kuinka ympäristöjärjestelmä ohjaa asettamaan tavoitteita, tekemään oikeita toimenpiteitä, mittaamaan tuloksia ja parantamaan suoritusta?
  • Miten ympäristöjärjestelmä rakennetaan?
  • Kuinka valmis malli helpottaa ympäristötyön johtamista ja resursointia?
  • Kuinka sitoutat työyhteisön ympäristötekoihin?
  • Kuinka ympäristöjärjestelmä tukee vastuullisuusraportointia ja tulosten viestintää?
  • Miten ympäristösertifikaatti vahvistaa brändiä ja kasvattaa asiakkaiden luottamusta?

Puhujat

Asiakkuuspäällikkö, Green Office
Mikko Kuiri
Konsepti- ja asiakkuuspäällikkö, Green Office
Kristiina Kalsta