Auta WWF:n kummina

Tilanne on kriittinen. Käynnissä on ennennäkemätön ihmisen aiheuttama sukupuuttoaalto, joka uhkaa jopa miljoonaa lajia. Auta pelastamaan luonnon monimuotoisuus, joka on myös meidän ihmisten elämän perusta. Ratkaisuja on olemassa, mutta nyt on kiire toimia yhdessä.

WWF Suomi on tehnyt jo 50 vuotta töitä luonnon puolesta. Olemme saaneet aikaan merkittäviä onnistumisia, mutta seuraavien 10 vuoden kuluessa meidän täytyy saavuttaa enemmän kuin aiempien vuosikymmenten aikana yhteensä. Se on mahdollista vain tukijoidemme avulla.

Anna elämälle mahdollisuus.

Valitse kohde, joka on sydäntäsi lähinnä

Sinun tukesi merkitsee

Vaikka tilanne on vakava, yhdessä voimme vielä pysäyttää luonnon monimuotoisuuden köyhtymisen. Työmme on pitkäjänteistä lajien ja elinympäristöjen suojelua niin kädet savessa luonnossa kuin puku päällä neuvottelupöydissä. Teemme paljon yhteistyötä aktiivisten kansalaisten, poliittisten päättäjien ja yritysten kanssa. 

Kummien säännöllinen tuki on suojelutyölle elintärkeää, sillä yli puolet toimintamme rahoituksesta tulee yksityisiltä ihmisiltä. Varoista noin 80% käytetään suoraan luonnonsuojelun tarpeisiin ja 20% raportointiin, hallintoon ja varainhankintaan. Tukijoidemme avulla WWF:stä on kasvanut maailman vaikuttavin ympäristöjärjestö, jolla on toimintaa jo yli sadassa maassa.

Mitä kummien tuella tehdään – tavoitteemme 2030 mennessä:

  • Luonnon elinympäristöjen heikkeneminen on pysäytetty
  • Lajien sukupuuttouhka on poistettu
  • Luonnonvarojen kulutuksen ja tuotannon haitalliset ympäristövaikutukset on puolitettu

Kummina pysyt ajan tasalla

Kummina saat ajankohtaista tietoa luonnon tilasta ja lahjoituskohteestasi kuukausittaisten uutiskirjeiden ja neljä kertaa vuodessa ilmestyvän WWF-lehden muodossa.

Liity nyt kummiksi