Earth Hour -ma­te­ri­aa­le­ja yrityksille

WWF:n Earth Hour on loistava tilaisuus yhteisöllisyyteen työpaikalla – myös etätyön aikaan. Earth Hourin yhteydessä voi jakaa myös tietoa organisaation ilmasto- ympäristötietoisuudesta. Tapoja osallistua on lukematon määrä valojen sammuttamisesta ilmastoystävällisiin lounaisiin, webinaareihin sekä muihin yhteisiin tuokioihin – vain mielikuvitus on rajana!

Aloita lukemalla WWF:n Earth Hour -opas. Oppaasta löydät taustatietoa Earth Hourista, vinkkejä erilaisiin osallistumisen tapoihin, tärkeät turvallisuusohjeet mahdollisiin livetapahtumiin sekä vinkkejä omasta tempauksesta viestimiseen. Tämän sivun materiaalit ovat vapaasti käytettävissä Earth Hour -tapahtumien markkinoinnissa ja jakamisessa niin henkilöstölle kuin asiakkaille.

Lupausteemastamme ja valmiista lupausvaihtoehdoista voit lukea lisää täällä.

Earth Hour -logo

Earth Hour -julisteet, paketti 1

Julisteet ruotsiksi, SWE, paketti 1

Earth Hour -julisteet, paketti 2

Julisteet ruotsiksi, SWE, paketti 2

Pöytäkolmiot

Climate Change Quiz (englanninkielinen tietovisa)

Kuvia saa käyttää Earth Hour -aiheisessa viestinnässä. Käytön yhteydessä kuvaajatiedoksi on merkittävä ”Aki-Pekka Sinikoski / WWF” tai ”Liisa Takala / WWF”, ”Linda Manner / WWF” tai ”Laura Karlin / WWF” riippuen kuvasta. Someen tarkoitetuissa jakokuvissa kuvaajan nimi on merkitty jo kuviin. Muut kuvat ovat verkkoon sopivassa koossa. Otathan yhteyttä, jos tarvitset painokokoista, isoa kuvaa.

Sosiaaliseen mediaan sopivat jakokuvat, neliö (sopii esim. Facebookiin ja Instagramiin)

Twitteriin ja LinkedIniin sopivat somekuvat

Sammutan valot -somekuva

Earth Hour -kampanjakuvat, web (© Aki-Pekka Sinikoski / WWF)

Earth Hour -kampanjakuvat (© Liisa Takala / WWF)

Earth Hour -kampanjakuvat (© Linda Manner / WWF)

Earth Hour -kampanjakuvat (© Laura Karlin / WWF)

Lisätietoa ympäristöystävällisestä ruuasta saatte WWF:n Ruokaoppaasta, Lihaoppaasta ja Kalaoppaasta.

Täältä voitte lukea lisää siitä, miten ilmastonmuutos vaikuttaa Suomeen. Täältä taas saatte tietoa siitä, miten luonnolla yleisesti menee tällä hetkellä.

Ilmoita organisaatiosi tapahtuma kartalle

Earth Hour -kampanjasivuston kartalta kuka tahansa näkee, ketkä ovat mukana viettämässä Earth Houria. Ilmoita oma tempauksesi mukaan ja jaa Earth Hourin sanomaa!

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Ilmoita organisaatiosi tapahtuma kartalle

Earth Hour -kampanjasivuston kartalta kuka tahansa näkee, ketkä ovat mukana viettämässä Earth Houria. Ilmoita oma tempauksesi mukaan ja jaa Earth Hourin sanomaa!