Tee lupaus planeetalle!

Keräsimme vuoden 2021 Earth Hourissa lupauksia yhteiselle maapallollemme. Kampanjan aikana lupauksen jätti 2616 henkilöä.

Ilmastonmuutos etenee, luonnon monimuotoisuus hupenee. Kuluva vuosikymmen on ratkaiseva niin maapallon kuin ihmisten hyvinvoinnin kannalta, ja siksi keräsimme vuoden 2021 Earth Hourissa lupauksia planeetallemme.

Koostimme Earth Hour -kampanjan aikana jätetyistä 2616 lupauksesta yhteenvedon ja toimitimme sen eteenpäin ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkoselle. Ministeri otti yhteenvedon kiitollisena vastaan. Voit lukea lisää yhteenvedosta ja sen luovuttamisesta täällä!

Hyödynnämme yhteenvetoa vaikuttamistyössämme myös Earth Hourin jälkeen. Päättäjien on otettava kansalaisten vaatimukset huomioon ja ryhdyttävä pikaisiin toimiin planeetan tilan parantamiseksi.

Voit kuitenkin edelleen inspiroitua ehdotuksistamme, jättää meille lupauksen ja sitoutua kestäviin elämäntapoihin. Tällä hetkellä lupauksen onkin antanut 2673 henkilöä. Liity siis osaksi lupaajien vaikuttavaa joukkoa! Yhdessä olemme enemmän.

 

 

  • Miten sinä toimit ilmaston ja luonnon puolesta? Valitse yksi tai useampi vaihtoehdoista tai muotoile lupaus itse. Vastaamisen jälkeen näet mitä tekoja muut valitsivat.

  • Yhteystiedot

    Lomakkeella annetut yhteystiedot eivät näy sivustolla julkisesti. Jos annat sähköpostiosoitteesi, toimitamme sinulle kopion lupauksista tehtävästä yhteenvedosta. Yhteenvetoa käytetään laajasti WWF:n vaikuttamistyössä ja se välitetään Earth Hourin päätteeksi suoraan Suomen päättäjille. Tutustu tietosuojaselosteeseen

  • Anna nimi tai nimerkki.
  • Kirjoita tähän sähköpostiosoitteesi.
  • Kirjoita tähän minkä ikäinen olet.
Pakolliset kentät

Opi lisää lupausehdotuksista

Tällä sivulla tarjoamme kahdeksan vaihtoehtoa lupauksiksi. Miksi juuri nämä? Avaamme jutussamme lupausten merkittävyyttä ja tarjoamme tukea niiden toteuttamiseen arjessa.

Tutustu lupauksiin!

Opi lisää lupausehdotuksista

Tällä sivulla tarjoamme kahdeksan vaihtoehtoa lupauksiksi. Miksi juuri nämä? Avaamme jutussamme lupausten merkittävyyttä ja tarjoamme tukea niiden toteuttamiseen arjessa.