Päivitetty

Sushibar + Wine

www.sushibarwine.fi

Käsityösushia, skandinaavista muotoilua ja orgaanisia viinejä yhdistävä Sushibar + Wine lahjoittaa jokaisesta myydystä New Nordic -lajitelmasta 0,50 euroa WWF:n Itämeri-työlle. Lajitelmassa käytetyt kotimaiset kalat löytyvät WWF:n Kalaoppaan vihreältä listalta.

Sushibar + Wine käyttää tuotteissaan ainoastaan WWF:n vihreän listan mereneläviä lukuunottamatta norjalaista merilohta, joka on keltaisella listalla. Yrityksessä tehdään jatkuvasti töitä, jotta tulevaisuudessa saataisiin myös vihreän listan lohta, joka täyttää laadultaan ja tuoreudeltaan sushin vaatimukset.

”Me Sushibar + Winella tykätään maapallostamme. Yhdessä WWF.n kanssa kehitetyssä ’New Nordic’ -lajitelmassa oleva ’Baltic Nigiri’ on käännyttänyt monta silakkaskeptikkoa puolelleen, mikä on meistä aivan mahtavaa!”
- Entrepreneur Anders Westerholm, Sushibar + Wine

Tutustu New Nordic -lajitelmaan

 

New Nordic Sushibar & Wine Sushibar + Wine
© Sushibar + Wine