Medialle

Tarjoamme toimittajille monipuolista materiaalia. Haastatteluja ja taustatietoja varten käytössäsi ovat asiantuntijamme sekä koko kansainvälinen WWF-verkosto. Tutustu ajankohtaisiin uutisiimme täällä. Meiltä saat käyttöösi myös monipuolista kuvamateriaalia.

Ota yhteyttä viestintäpäällikköömme

Viestintäpäällikkö
Noora Jussila

Muut yhteystiedot medialle

WWF Suomen viestintä

Yhteystiedot

WWF Suomen viestintä

Ajankohtaista

Eurajokelainen Ilona Hankonen kasvattaa metsiään jatkuvan kasvatuksen periaatteiden mukaisesti, koska hän kokee siitä olevan hyötyä monella tavalla. Päästöt vesistöihin ja ilmastoon jäävät pieneksi, kun maata ei muokata. Hankoselle myös luontoarvojen huomioiminen on tärkeää, ja hän muistuttaa sen tärkeydestä myös jatkuvan kasvatuksen metsissä.

Pukkilalainen Linda Kallas hoitaa metsiään jatkuvan kasvatuksen periaatteiden mukaisesti. Hänelle on tärkeää, että metsässä on mukavaa kulkea, ja että se säilyy maisemassa metsänä. Eri-ikäisen ja monilajisen metsäpuuston ansiosta hän myös vältti avohakkuut hyönteistuhon torjunnassa.

Kimmo Ohtosen Tunturikettu on kerronnallinen tietokirja naalista. Voittajan valitsi kolmen finalistin joukosta Suomen ympäristökeskuksen erikoistutkija Seppo Knuuttila.

Maa- ja metsätalousministeriö esittää 320 ilveksen metsästyskiintiötä niin sanotuin kannanhoidollisin poikkeusluvin. Vuosi sitten myönnetyt ilvesten kannanhoidolliset poikkeusluvat kumottiin oikeudessa. WWF pitää esitettyä ilvesten poikkeuslupakiintiötä aivan liian suurena ja heikosti perusteluna. Suden metsästykseen tulee myöntää poikkeuslupia WWF:n mielestä ainoastaan vahinko- ja turvallisuusperusteisina.

Liity ympäristötoimittajat -listalle

  • Voit tilata tuoreet tiedotteet sähköpostiisi WWF:n ympäristötoimittajat -listan kautta. Liity listalle jättämällä sähköpostiosoitteesi alla. Huom: käytämme e-pressin jakelua.
  • Tutustu tietosuojaselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

WWF Suomi

WWF Suomi on osa laajaa, kansainvälistä WWF-verkostoa, jolla on toimistoja noin 50 maassa ja toimintaa yli sadassa maassa.

WWF Suomen virallinen nimi on Maailman Luonnon Säätiö – World Wide Fund For Nature, Suomen rahasto sr. Virallista nimeä käytetään sopimuksissa ja muissa virallisissa yhteyksissä.

Muuten käytetään nimeä WWF Suomi.

Jos tarkoitetaan koko kansainvälistä verkostoa, käytetään nimiä WWF, WWF (Maailman luonnonsäätiö) sekä WWF eli Maailman luonnonsäätiö.