Medialle

Tarjoamme toimittajille monipuolista materiaalia. Haastatteluja ja taustatietoja varten käytössäsi ovat asiantuntijamme sekä koko kansainvälinen WWF-verkosto. Meiltä saat käyttöösi myös monipuolista kuvamateriaalia.

Ota yhteyttä

WWF Suomen viestintä

Yhteystiedot

WWF Suomen viestintä

Liity ympäristötoimittajat -listalle

  • Voit tilata tuoreet tiedotteet sähköpostiisi WWF:n ympäristötoimittajat -listan kautta. Liity listalle jättämällä sähköpostiosoitteesi alla. Huom: käytämme e-pressin jakelua.
  • Tutustu tietosuojaselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

WWF Suomi

WWF Suomi on osa laajaa, kansainvälistä WWF-verkostoa, jolla on toimistoja noin 50 maassa ja toimintaa yli sadassa maassa.

WWF Suomen virallinen nimi on Maailman Luonnon Säätiö – World Wide Fund For Nature, Suomen rahasto sr. Virallista nimeä käytetään sopimuksissa ja muissa virallisissa yhteyksissä.

Muuten käytetään nimeä WWF Suomi.

Jos tarkoitetaan koko kansainvälistä verkostoa, käytetään nimiä WWF, WWF (Maailman luonnonsäätiö) sekä WWF eli Maailman luonnonsäätiö.

 

Seuraa Twitterissä:


Ajankohtaista

YK jatkaa tänään neuvotteluja globaalin muovijäteongelman ratkaisemiseksi. WWF vaatii sitovaa muovijätesopimusta, johon kirjataan maailmanlaajuiset kiellot haitallisimmille muoveille, sopimuksen toteuttamisen seurantamekanismi ja tukea matalatuloisille maille.

Tänään julkaistu Euroopan ilmaston tilasta kertova raportti korostaa tarvetta tehokkaalle ja nopealle ilmastonmuutoksen hillinnälle ja sopeutumiselle. Niiden tekemättä jättäminen tarkoittaa valtavia menetyksiä paitsi luonnolle, myös ihmisten terveydelle ja taloudelle.

WWF kysyi puolueilta niiden kantoja EU-vaalien tärkeisiin ympäristökysymyksiin. Neljä puoluetta jätti vastaamatta kyselyyn, mitä WWF pitää selkeänä arvovalintana. Kyselyn lisäksi WWF ja neljä muuta organisaatiota on julkaissut analyysin europarlamentaarikkojen äänestyskäyttäytymisestä kuluneella vaalikaudella.

Vuoden 2024 EU-vaalit ovat tärkeät vaalit luonnon ja ilmaston kannalta. Kysyimme puolueilta niiden kantoja EU-vaalien tärkeisiin ympäristökysymyksiin.