Medialle

Tarjoamme toimittajille monipuolista materiaalia. Haastatteluja ja taustatietoja varten käytössäsi ovat asiantuntijamme sekä koko kansainvälinen WWF-verkosto. Meiltä saat käyttöösi myös monipuolista kuvamateriaalia.

Ota yhteyttä

WWF Suomen viestintä

Yhteystiedot

WWF Suomen viestintä

Liity ympäristötoimittajat -listalle

  • Voit tilata tuoreet tiedotteet sähköpostiisi WWF:n ympäristötoimittajat -listan kautta. Liity listalle jättämällä sähköpostiosoitteesi alla. Huom: käytämme e-pressin jakelua.
  • Tutustu tietosuojaselosteeseen.
Pakolliset kentät

WWF Suomi

WWF Suomi on osa laajaa, kansainvälistä WWF-verkostoa, jolla on toimistoja noin 50 maassa ja toimintaa yli sadassa maassa.

WWF Suomen virallinen nimi on Maailman Luonnon Säätiö – World Wide Fund For Nature, Suomen rahasto sr. Virallista nimeä käytetään sopimuksissa ja muissa virallisissa yhteyksissä.

Muuten käytetään nimeä WWF Suomi.

Jos tarkoitetaan koko kansainvälistä verkostoa, käytetään nimiä WWF, WWF (Maailman luonnonsäätiö) sekä WWF eli Maailman luonnonsäätiö.

 

Seuraa Twitterissä:Ajankohtaista

WWF:n pääsihteeri Liisa Rohweder perusti keväisen merkkipäivänsä kunniaksi Oma keräyksen, jonka tuotto ohjataan suomalaisen luonnon hyväksi. Syntymäpäiväänsä Rohweder viettää nyt koronaviruspandemian vuoksi todella poikkeuksellisen maailmantilanteen keskellä.
Jouduimme koronaepidemian takia perumaan kevään ja kesän talkootyöt ja -leirit, mutta muuten suojelutyömme jatkuu lähes entiseen tapaan. Lue, miten suojeluasiantuntijamme työskentelevät poikkeusoloissa!
Valtion omistajaohjauksen periaatepäätös edellyttää valtionyhtiöitä huomioimaan Pariisin ilmastosopimuksen 1,5 asteen tavoitteen. Jotta päätös vie Suomea oikeaan suuntaan ilmastonmuutoksen torjunnassa, valtion on oltava aktiivinen omistaja ja varmistettava tavoitteiden toteutuminen.
WWF Suomi omistaa yhden Fortumin osakkeen. Sen avulla saimme aloitteen Fortumin yhtiökokouksen asialistalle ja herätimme laajaa keskustelua yritysten ilmastokestävyydestä. Vaikuttamiselle on paikkansa, sillä suomalaisten rahoja ja tulevia eläkkeitä sijoitetaan hiilivoimaan vuonna 2020.
Suomessa ei ole todettu naalin pesintää yli 20 vuoteen. Pesinnän todennäköisyys on kuitenkin kasvanut, sillä naalikannat ovat kasvaneet Ruotsissa ja Norjassa. Koska naali voi tehdä paluun Suomeen lähivuosina, WWF perusti työryhmän koordinoimaan lajin suojelua ja tutkimusta.