Partioaitta

Lahjoitus

WWF:n Luontolive on yksi Partioaitan vuoden 2024 Ympäristöbonuksen saajista.

Partioaitan vuosittain jaettava Ympäristöbonus lahjoitetaan Suomen luonnon suojelemiseksi ja ulkona liikkumisen tukemiseksi. Lahjoitus kertyy vuoden 2024 aikana Partioaitan kanta-asiakasjärjestelmän, 365-klubin kautta tehdyistä ostoista, joista Partioaitta tilittää vuosittain 1 %:n Ympäristöbonukseen. Lahjoituksen lopullinen summa selviää vuoden päättyessä.

Bonuksen avulla voimme esimerkiksi lisätä uusia lajeja Luontoliven lähetykseen ja järjestää Luontoliveillan. Lisäksi voimme jakaa yhä laajemmin suomalaisen luonnon ilosanomaa niille, joille on uutta tai fyysisesti haastavaa lähteä luontoon.

Lue lisää Partioaitan Ympäristöbonuksesta

Partioaitta Oy on Suomessa toimiva ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut yritys. 21 myymälää ja verkkokauppa sekä niiden osaava henkilökunta tarjoavat laadukkaita tuotteita alan johtavilta brändeiltä. Partioaitta on palkittu kuluttajien toimesta sekä alansa arvostetuimpana että alansa vastuullisimpana toimijana jo useamman vuoden ajan. Se noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä, yrityksen arvoihin – laatu, luonto, palvelu, osaaminen ja valikoima – perustuvia periaatteita ja on sitoutunut YK:n Global Compact – yritysvastuualoitteeseen.