Näin se sujuu

  • 1. Ilmoita koulusi mukaan
  • 2. Saat sähköpostilla materiaalia
  • 3. Koulun / työnantajan tilitys WWF:lle
  • 4. Saat tiedon kerätystä summasta

Ilmoittautuminen

Klikkaa kuvagallerian nuolia ja katso, miksi teitä tarvitaan!

© Mervi Kunnasranta / WWF
Suomi on arktinen maa. Arktinen alue lämpenee ilmastonmuutoksen takia kaksi kertaa nopeammin kuin maapallo keskimäärin. WWF tekee koko kansainvälisen verkostonsa voimalla töitä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.
© Seppo Keränen / WWF
© Seppo Keränen / WWF
Itämerennorpan pesintä ja imetys vaarantuvat, kun jäätä ja lunta ei ole riittävästi. Ilman lämpimän lumipesän suojaa kuutti voi paleltua tai jäädä petojen saaliiksi. Siksi ilmaston lämpeneminen on norpalle suuri uhka.
© www.JSGrove.com / WWF
© www.JSGrove.com / WWF
Kylmillä, arktisilla alueilla elävä jääkarhu tarvitsee jäätä ravinnon hankkimiseen, sillä se saalistaa hylkeitä jään päältä. Kun jääpeite vähenee, joutuu nälkäinen jääkarhu suuntaamaan ravinnonhakumatkat maalle. Näin ollen ei-toivotut kohtaamiset ihmisten kanssa lisääntyvät.
© Paul Nicklen/National Geographic Stock / WWF-Canada
© Paul Nicklen/National Geographic Stock / WWF-Canada
Grönlanninvalas on maailman pitkäikäisin nisäkäs. Se voi elää yli 200-vuotiaaksi. Se on ainut hetulavalas joka elää koko elämänsä arktisilla merialueilla. Kun jääpeite pienenee, valaita uhkaa lisääntyvä meriliikenne ja sen aiheuttama melu sekä kasvava öljyonnettomuuden riski.
© Klein & Hubert / WWF
Voit tilata maksutta lisää julisteita. Kiitokseksi lahjoituksestanne saatte paitsi hyvän mielen myös diplomin ja kiitoskirjeen, missä kerromme tuoreimmat kuulumiset toimenpiteistämme suojelurintamalta.

Tutki, tiedä ja innostu

Tutustu WWF:n monipuolisiin opetusmateriaaleihin ja osallistu Instagram-haasteeseen.

Kysy Sannalta, fråga mera

Ilmoittautumisen jälkeen lähetän sähköpostiisi tilityslomakkeet koululle ja työnantajalle. Autan mielelläni sekä suomeksi että ruotsiksi. Tervetuloa mukaan! Sanna Björkman puh. 050 597 0287 tai sähköposti: sanna.bjorkman@wwf.fi