WWF:n uusi viestintäpäällikkö

WWF:n viestintäpäälliköksi on valittu FM Päivi Rosqvist. Hän seuraa tehtävässä VTM Sirpa Pellistä, joka siirtyi muihin tehtäviin 1.3.2000.

Rosqvist siirtyy WWF:ään Vihreän eduskuntaryhmän ja Vihreän liiton tiedottajan toimesta. Aiemmin hän on toiminut mm. Tampereen konservatorion/Pirkanmaan ammattikorkeakoulun tiedottajana ja kansainvälisten asioiden sihteerinä sekä Eläinsuojeluliitto Animalian toiminnanjohtajana. Hän on ollut myös Maailman eläinsuojeluliiton WSPA:n ja EU-maiden eläinsuojelujärjestöjen kattojärjestön Eurogroup for Animal Welfare hallitusten jäsen.

”WWF:ssä yhdistyvät asiantuntevat ja rohkeat ympäristönsuojelutavoitteet yhteistyöhakuiseen
ja ammattitaitoiseen toimintatapaan. Koen tämän yhdistelmän omakseni. Myös viestinnällisesti hyppään suuriin saappaisiin: WWF:n viestintä on korkeatasoista ja siitä vastaaminen on todellinen haaste”, Rosqvist sanoo.

Päivi Rosqvist aloittaa WWF:n viestintäpäällikkönä 1.4.2000.

Lisätietoja:

WWF:n pääsihteeri Timo Tanninen, (09) 7740 1052, 040 5749 266
Päivi Rosqvist, 050 544 7508 (uusi numero 1.4. alkaen: 0400 425 666)