Kaikki kansainvälisen WWF:n tiedotteet luettavissa nyt Suomen WWF:n kotisivuilla

Suomen WWF alkaa tänään päivittää kotisivuilleen (http://www.wwf.fi) kaikki kansainvälisen WWF:n tiedotteet englanniksi. Uuden kansainvälisen uutispalvelun tarkoituksena on parantaa tiedonvälitystä maailman ympäristön tilasta ja tehdä tieto helpommin saatavaksi.

Koska kyseessä eivät ole varsinaiset Suomen WWF:n tiedotteet, lisätietojen antajina toimivat kunkin tiedotteen lopussa ilmoitetut kansainvälisen WWF:n yhteyshenkilöt.

Kaikki kansainväliset tiedotteet myös arkistoidaan Suomen WWF:n kotisivuille. Kansainvälisen WWF:n ennen 10.1.2001 julkaisemat tiedotteet löytyvät kansainvälisen WWF:n kotisivuilta osoitteesta http://www.panda.org/news/newsroom.cfm.

Suomen WWF:n itse lähettämät tiedotteet löytyvät vanhan käytännön mukaisesti kotisivujen Uutishuoneesta, ja ne lähetetään faksilla ja sähköpostilla toimituksiin. Toimittajien omalle sähköpostilistalle voi ilmoittautua WWF:n tiedottaja Laura Saarilahdelle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja:

Tiedottaja Laura Saarilahti, puh. (09) 7740 1074 ja sähköposti [email protected].