WWF:n 20 000 euron Pan­da­pal­kin­to haettavana

WWF Suomi julistaa haettavaksi vuoden 2009 Pandapalkinnon, jolla halutaan edistää ja palkita aktiivisia luonnon- ja ympäristönsuojeluhankkeita. Palkintoja voidaan antaa yksi tai useampia, ja niiden yhteissumma on 20 000 euroa. Hakijana voi olla yksi tai useampi henkilö, yritys tai yhteisö. Pandapalkinto jaetaan nyt jo yhdennentoista kerran.

WWF jakaa Pandapalkinnon joka vuosi erillisestä Pandapalkinto-rahastosta. Sillä palkitaan luonnon- ja ympäristönsuojelun hyväksi tehtyjä tekoja, aloitteita ja tutkimushankkeita sekä edistetään kestävää kehitystä ja elämäntapaa. Pandapalkinnon voi saada suunniteltu tai käynnissä oleva hanke.

”Haluamme palkinnolla rohkaista eri yhteisöjä ja yksityisiä ihmisiä toteuttamaan kekseliäitä hankkeita, jotka edistävät luonnon- ja ympäristönsuojelua. Palkintoa voivat hakea niin pienet paikalliset kuin suuret kansainväliset hankkeet”, sanoo WWF Suomen suojelujohtaja Jari Luukkonen.

Pandapalkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1999. Vuonna 2008 palkinto jaettiin VaihdaVirtaa-kampanjalle ja Hollolan lukion tuulivoimalahankkeelle.

Pandapalkinnon hakuaika päättyy perjantaina 9.10.2009. Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan osoitteeseen WWF, suojelujohtaja Jari Luukkonen, Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki. Kuoreen merkintä ”Pandapalkinto”.

Lisätietoja:
Suojelujohtaja Jari Luukkonen, (09) 7740 1045, [email protected]
www.wwf.fi/pandapalkinto