WWF:n 20 000 euron Pan­da­pal­kin­to haettavana

WWF Suomi julistaa haettavaksi vuoden 2010 Pandapalkinnon, jolla halutaan edistää ja palkita aktiivisia luonnon- ja ympäristönsuojeluhankkeita. Palkintoja voidaan antaa yksi tai useampia, ja niiden yhteissumma on 20 000 euroa. Hakijana voi olla yksi tai useampi henkilö, yritys tai yhteisö. Pandapalkinto jaetaan nyt jo kahdennentoista kerran.

WWF jakaa Pandapalkinnon joka vuosi erillisestä Anderssonin rahastosta. Sillä palkitaan luonnon- ja ympäristönsuojelun hyväksi tehtyjä tekoja, aloitteita ja tutkimushankkeita sekä edistetään kestävää kehitystä ja elämäntapaa. Pandapalkinnon voi saada suunniteltu tai käynnissä oleva hanke.

Pandapalkinnon hakuaika päättyy perjantaina 15.10.2010. Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan joko sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai postitse osoitteeseen WWF, Pandapalkinto, Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki.

Pandapalkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1999. Vuonna 2009 palkinto myönnettiin Liminganlahden Ystävät ry:lle. Liminganlahden arvokkaalla lintuvesialueella toimivan yhdistyksen tavoitteena on lintutietouden lisääminen asiantuntevan opastuksen avulla.

Lisätietoja:
Suojelujohtaja Jari Luukkonen, 040 585 0020, [email protected]

www.wwf.fi/pandapalkinto

Vuosi 2010 on YK:n kansainvälinen luonnon monimuotoisuuden vuosi. WWF työskentelee sisukkaasti ja pitkäjänteisesti, jotta luonnon monimuotoisuuden jatkuva väheneminen voidaan pysäyttää, ja siten rakentaa tulevaisuus, jossa ihmiskunta elää sopusoinnussa luonnon kanssa. Tavallisten ihmisten lahjoitukset mahdollistavat WWF:n työn. Erilaisia tukitapoja internetissä: www.wwf.fi/tue_toimi.