© Juha Taskinen / WWF
Päivitetty

Vuoden 2018 Norppa-arpajaiset

Nyt hienoja voittoja yli 84 000! Päävoittona hybridiauto, Toyota Yaris (arvo 22 500 €). Saimaannorppa ja Suomen luonto kiittävät osallistumisestasi!

WWF
© WWF

Kiitos kaikille vuoden 2018 Norppa-arpajaisiin osallistuneille! Malta vielä hetki… Vuoden 2019 arvat tulevat myyntiin 18.3.2019.

Norppa voittaa jokaisella arvalla ja sinäkin keskimäärin joka viidennellä! WWF:n suositut Norppa-arpajaiset järjestetään vuosittain. Huom! Jos et vielä saa meiltä WWF:n Norppa-arpoja kotiisi, ole hyvä ja ilmoittaudu postituslistalle.

Ilmoittaudun arpojen postituslistalle

Arpajaisilla autetaan erittäin uhanalaista saimaannorppaa, jota WWF on suojellut jo lähes 40 vuotta. Norpan lisäksi arpajaisten tuottoa käytetään myös muun suomalaisen luonnon hyväksi: merikotkan, Itämeren, perinneympäristöjen ja metsäluonnon suojeluun. Arpajaiset ovat WWF:lle myös tärkeä tapa kertoa luonnonsuojelutyön tarpeellisuudesta ja kiireellisyydestä.

Toyota
© Toyota
Vuoden 2017 päävoitto, Toyota Yaris Hybrid auto meni todella iloisesti yllättyneelle Mariana Kivimäelle Ikaalisiin. – Eläinrakkaina ihmisinä olemme mieheni kanssa vuosikausia lunastaneet Norppa-arvat. Olemme mukana niin kauan kuin norppa on uhanalainen ja tarvitsee suojelua.

Liity voittajiin!

Jokaisessa Norppa-arpajaisten arpanipussa on viisi arpaa ja keskimäärin yksi palkinto. WWF ja Tavara-arpa ry ovat järjestäneet Norppa-arpajaiset jo yli 20 vuotta. Pyrimme aina valitsemaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja voittajilleen hyödyllisiä palkintoja. Valikoimassa on paljon aineettomia palkintoja ja lahjakortteja.

Tutustu voittoluetteloon

Voittojen lunastus

Voitot on lunastettava 10.11.2018 mennessä. Tavara-arpa ry postittaa voitot ilmoitettuun osoitteeseen.