Ihanko totta?
– Stoppi viherpesulle
Suomi Areena 28.6.2023

Voiko kuluttaja luottaa ympäristöön ja ilmastoon liittyviin mainoslauseisiin? Miten yritysten tulisi toimia välttääkseen luonnolle, kuluttajille ja yrityksille itselleen haitallisen viherpesun?

Viherpesun kitkemiseen etsitään ratkaisuja WWF:n, Kuluttajaliiton ja Ympäristömerkintä Suomen järjestämässä paneelikeskustelussa 28.6. klo 18 Porin SuomiAreenassa.

Erilaiset ympäristöön ja ilmastoon liittyvät lupaukset ovat pitkään hämmentäneet kuluttajia. Yli puolet tuotteiden ja palvelujen väittämistä onkin todettu harhaanjohtaviksi, ja esimerkiksi hiilineutraalisuusväittämien totuudenmukaisuuden arviointi on kuluttajille haastavaa. Mitä ongelmia viherpesu aiheuttaa ja miten tilannetta voidaan korjata?

Tule kuuntelemaan Ihanko totta? – Stoppi viherpesulle -paneelikeskustelua SuomiAreenaan 28. kesäkuuta klo 18 alkaen! Keskustelussa pureudutaan viherpesuun ja etsitään ratkaisuja sen kitkemiseksi. Keskustelijoina ovat mainostoimisto hasan & partnersin toimitusjohtaja ja yksi Viherpesuopas-kirjan kirjoittajista Riku Vassinen, IVALO.COMin vastuullisuusjohtaja Outi Pyy sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston ryhmäpäällikkö Riikka Rosendahl. Paneelikeskustelun juontaa toimittaja Bettina Sågbom.

Tervetuloa!

  • Milloin?

    Keskiviikkona 28.6.2023 klo 18 alkaen

  • Missä?

    SuomiAreena, Pori, Vaakuna-lava (suora lähetys seurattavissa myös verkossa)

  • Vapaa pääsy
Riku Vassinen, Outi Pyy, Bettina Sågbom

Riku Vassinen, Outi Pyy ja Bettina Sågbom.

Stoppi viherpesulle -tapahtuma SuomiAreenassa 2023