WWF-Tempaus sponsorille

Kiitos, että olet sponsoroimassa WWF-Tempausta! Alla olevilla lahjoitusohjeilla pääset tekemään lahjoituksen WWF:n luonnonsuojelutyölle. Lahjoituksella tuet työtämme luonnon uhanalaisten lajien ja elinympäristöjen suojelemiseksi.

Mikä WWF-Tempaus?

WWF-Tempaus on alakoululaisten oma tapahtumapäivä,  joka tarjoaa oppilaille hauskan ja helposti lähestyttävän tavan tutustua luonnon monimuotoisuuteen ja sen suojeluun rastiradan muodossa.

Tempaus-päivän aikana tutustutaan ympäristönsuojeluun eri näkökulmista, ja sukelletaan syvemmin kolmeen teemaan: luonnon monimuotoisuuteen, lajeihin, sekä luonnonsuojeluun. Samalla oppilaat pääsevät itse konkreettisesti mukaan suojelemaan luontoa keräämällä varoja WWF:n pitkäjänteisen suojelutyön tukemiseen.

Pienikin lahjoitus on tärkeä

Planeettamme on täynnä uskomattoman monimuotoista elämää aina sademetsistä napajäätiköille, ja ihmisten, eläinten ja kasvien tulevaisuus on riippuvainen eri ekosysteemien selviytymisestä. WWF työskentelee kaikilla mantereilla ja merialueilla pysäyttääkseen luonnon köyhtymisen.

  • tuemme konkreettisia kenttähankkeita lajien ja niiden elinympäristöjen suojelemiseksi
  • vaikutamme poliittiseen päätöksentekoon suurten ympäristöuhkien hillitsemiseksi
  • autamme ihmisiä tekemään ympäristön kannalta kestäviä valintoja arjessaan

Mitä sponsori hyötyy?

Olipa sponsori yritys tai yksityishenkilö, hän voi olla varma, että lahjoitus menee hyvään käyttöön. WWF:n suojelusaavutukset ja pitkäjänteinen työ kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi ovat mahdollisia vain tukijoiden ansiosta.

WWF toimii yli sadassa maassa kirittäen niin päättäjiä, yrityksiä, kuntia kuin kuluttajiakin luomaan planeettaa, jossa luonto ja ihmiset elävät tasapainossa. Tavoitteenamme on muun muassa pysäyttää luonnon köyhtyminen vuoteen 2030, hillitä ilmastonmuutosta ja puolittaa ekologinen jalanjälkemme. Se, että luonnonvaroja hyödynnetään kestävällä tavalla, on jokaisen yrityksen ja yksilön etu. Kaikki, mitä tarvitsemme elääksemme, tulee luonnosta.

Kiitos tuestasi!