Pelastetaan Itämeremme

Itämeri on yksi maailman herkimmistä ja saastuneimmista meristä. Tukekaa yrityslahjoituksella sinnikästä työtämme Itämeren pelastamiseksi. Yhdessä voimme vielä pelastaa rakkaan, mutta sairaan meremme.

Uhat ja ratkaisumme

Rakennetaan yhdessä tulevaisuus, jossa luonto ja ihmiset elävät tasapainossa

WWF:n tavoitteena on pysäyttää luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen ja rakentaa tulevaisuus, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa. Lahjoittamalla työllemme yrityksenne on mukana pelastamassa Itämerta yhdessä kanssamme.

Lahjoitusvaroista noin 80 % käytetään suoraan luonnonsuojelun tarpeisiin. Noin 20 % käytetään raportointiin, hallintoon ja varainhankintaan.

Mitä yritysten tuella tehdään?

  • Rakennamme kosteikkoja ja ennallistamme soita rannikkovesien tilan parantamiseksi
  • Ylläpidämme ja koulutamme vapaaehtoisia öljyntorjuntajoukkoja, jotka toimivat viranomaisten apuna öljyonnettomuuden sattuessa
  • Poistamme vaelluskalojen lisääntymistä estäviä turhia patoja
  • Teemme yhteistyötä kalastajien, maanviljelijöiden, hallitusten, teollisuuden ja muiden luonnonsuojelujärjestöjen kanssa
  • Vaikutamme Suomen ja EU:n meripolitiikkaan sekä valvomme Itämeren valtioiden suojelutoimenpiteitä
  • Osallistumme tutkimushankkeisiin ja kenttäprojekteihin
  • Tuotamme materiaalia ja tietoa Itämeren tulevaisuuden ongelmista ja niiden ratkaisuista
  • Välitämme tietoa kestävästä kalastuksesta kuluttajille ja kalakauppiaille

Sähköisellä kortilla viestitte yrityslahjoituksesta henkilöstölle, asiakkaille ja sidosryhmille

Kun tuette WWF:n luonnonsuojelutyötä vähintään 500 euron lahjoituksella, saatte yrityksenne käyttöön lahjoituskohteesta kertovan sähköisen kortin.

WWF:n yrityksille ja organisaatioille suunnatulla sähköisellä kortilla kerrotte asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä työyhteisölle tärkeästä tuestanne luonnon hyväksi. Viestintämateriaalia voi hyödyntää sisäisissä viestintäkanavissa, kuten sähköpostissa, sekä ulkoisesti verkkosivuilla, uutiskirjeessä ja sosiaalisessa mediassa.

Lahjoitus luonnolle on hieno vaihtoehto liikelahjoille tai henkilökunnan joululahjoille. Se kertoo arvoista ja yritysvastuusta niin sidosryhmille kuin henkilöstöllekin. Antamalla aineettoman yrityslahjan ja sähköisen kortin vähennätte ylikulutusta, joka on yksi suurimmista ilmastonmuutoksen etenemisen ja luonnon köyhtymisen syistä.

Maksutapoina ovat verkkolasku, korttimaksu ja verkkopankki. Lahjoituksen tehtyäsi tai verkkolaskun tilattuasi voit ladata sähköisen kortin kiitos-sivulta välittömästi käyttöösi. Kortin valkoiselle alueelle tulee näkyviin yrityksenne nimi ja lahjoitussumma. Halutessasi pystyt lataamaan kortin myöhemmin sähköpostiisi lähetetyn linkin kautta.

Haluaako yrityksenne auttaa luontoa suurella lahjoituksella ja viestiä tuesta laajemmin? Lue lisää

Kun yrityksenne tukee WWF:n luonnonsuojelutyötä vähintään 20 000 euron lahjoituksella, voimme tehdä yhteistyösopimuksen, johon määrittelemme yrityksellenne sopivimman suojelukohteen ja lahjoitussumman. Tuolloin sovimme myös mahdollisesta yhteisestä viestinnästä. Yhteistyöviestintä voi olla esimerkiksi näkyvyyttä WWF:n kanavissa tai työyhteisöllenne järjestetty webinaari, jossa suojeluasiantuntijamme kertoo luonnon tilasta ja yritystuen merkityksestä. Yrityksenne voi myös tehdä suuren lahjoituksen suoraan tämän lahjoitussivun kautta ilman sopimusta ja yhteistyöviestintää.

Lue lisää yhteistyötavasta ja ota yhteyttä

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Asiakkuuspäällikkö
Tiina Jussila

Tutustu WWF:n monipuolisiin yhteistyömahdollisuuksiin

Yhdessä yritysten kanssa rakennamme tulevaisuuden, jossa luonto ja ihmiset elävät tasapainossa. Yritykset voivat tukea WWF:n luonnonsuojelutyötä lahjoituksella tai toteuttaa konkreettisesti vastuullisuustavoitteitaan kumppaninamme.

Katso kaikki yritysten yhteistyötavat

Tutustu WWF:n monipuolisiin yhteistyömahdollisuuksiin

Yhdessä yritysten kanssa rakennamme tulevaisuuden, jossa luonto ja ihmiset elävät tasapainossa. Yritykset voivat tukea WWF:n luonnonsuojelutyötä lahjoituksella tai toteuttaa konkreettisesti vastuullisuustavoitteitaan kumppaninamme.