Lahjoittamisen ehdot

Varat käytetään WWF Suomen pitkäkestoiseen ympäristön- ja luonnonsuojelutyöhön.

E-laskun sopimusehdot

Maksutavan ehdot

Toimeksiantaja sitoutuu noudattamaan oman pankkinsa e-laskupalvelun käyttöä koskevia asiakasehtoja.

E-laskupalvelu

E-laskupalvelu on palvelu, jossa laskuttaja toimittaa laskun tämän toimeksiannon antajan verkkopankkiin nähtäväksi ja käsiteltäväksi. E-laskun lähettäjä tai pankki ei ole velvollinen toimittamaan e-laskuna välitettävää laskua muussa muodossa. Verkkopankissa voit ottaa käyttöön uusia e-laskuja koskevan tekstiviesti- ja/tai sähköpostiherätteen. E-laskun maksaminen edellyttää, että hyväksyt saapuneen e-laskun verkkopankissa erikseen tai olet ottanut käyttöön e-laskun automaattisen maksamisen. E-laskuihin perustuvat maksut välitetään tilisiirtoina. Pankki ei ilman erillistä maksutoimeksiantoa ole velvollinen huolehtimaan e-laskun maksamisesta. Voit muuttaa e-laskua koskevan maksutoimeksiannon veloitustiliä, eräpäivää ja summaa tai perua sen. Maksutoimeksiannon muita tietoja et voi muuttaa. Voit lopettaa e-laskujen vastaanoton poistamalla e-laskutilauksen verkkopankissa. E-laskun ehdot ovat nähtävissä pankkisi www-sivuilla.

WWF:n ehdot

  1. Toimeksiantaja valtuuttaa WWF Suomen veloittamaan e-laskutilauksessa mainittua pankkitiliä kuukausittain (15. päivä tai viimeinen päivä) e-laskutilauksessa mainitulla summalla.
  2. Mikäli veloituspäivä ei ole pankkipäivä, suoritetaan veloitus seuraavana pankkipäivänä.
  3. E-laskutilauksen toimeksiantaja voi hallinnoida lahjoituksen summaa ja veloituspäivää omassa verkkopankissa.
  4. E-laskutilaus on voimassa toistaiseksi. E-laskutilauksen voi irtisanoa ilmoittamalla siitä viimeistään 2 viikkoa ennen veloituspäivää pankkiin ja WWF:lle.
  5. Pankkiyhteyden muuttuessa tulee asiasta ilmoittaa WWF:n tukijapalveluun: tukija@wwf.fi tai 040 192 3112.

 

Vuosimaksun sopimusehdot (korttimaksu/verkkopankki)

Vuosittaisen kummimaksun ensimmäisen maksun voit maksaa verkkopankin lisäksi myös kortilla (Visa Electron, Visa debit ja credit, MasterCard debit ja credit sekä Maestro) ilman verkkopankkitunnuksia. Saat jatkossa kummimaksusi vuosittain tilisiirtokirjeenä kotiisi. Vuosikummit voivat myös valtuuttaa WWF:n lähettämään paperisen tilisiirtokirjeen sijaan e-laskun suoraan omaan verkkopankkiinsa.

 

Toistuvan korttimaksun sopimusehdot

Toistuva korttimaksu on jatkuva, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jossa lahjoittajan/ toimeksiantajan kortilta (Visa Electron, Visa debit ja credit, MasterCard debit ja credit sekä Maestro) veloitetaan kuukausittain sovittu summa.

Lahjoitus veloitetaan asiakkaan kortilta kuukausittain ensimmäisen lahjoituksen osalta liittymispäivän mukaisesti ja jatkossa joka kuun 15. päivä tai kuun lopussa asiakkaan valinnan mukaisesti. Lahjoitus näkyy laskulla tai tiliotteella viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Mikäli veloitus kortilta ei onnistu sovittuna päivänä, yritämme seitsemän (7) päivän kuluttua uudestaan. Lahjoittaja voi muuttaa veloituspäivää milloin tahansa ottamalla yhteyttä WWF Suomen tukijapalveluun.

Lahjoitussumma valitaan liittymisen yhteydessä. Lahjoittaja voi muuttaa summaa halutessaan ottamalla yhteyttä WWF Suomen tukijapalveluun.

Laskuttajana näkyy WWF Suomi.

Lahjoitussopimus on voimassa toistaiseksi. Sen voi irtisanoa ottamalla yhteyttä WWF Suomen tukijapalveluun.

Kortin vaihtuessa lähetämme lahjoittajalle hänen ilmoittamaansa sähköpostiin linkin, jonka kautta voi päivittää uuden kortin tiedot.

WWF Suomi ei käsittele eikä tallenna lahjoittajan kortin numeroa

WWF Suomi ei tallenna eikä käsittele lahjoittajan korttitietoja. Korttimaksujen turvallisuudesta huolehtii Nets Finland Oy (ent. Luottokunta) PCI DSS –sertifioidulla ohjelmistolla (Payment Card Industry Data Security Standard).

 

Kertalahjoitus

Kertalahjoituksen voi tehdä WWF Suomen nettisivujen kautta tai tilisiirtona. Maksutapana käyvät kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä verkkopankit. Lahjoituksen voi tehdä myös anonyyminä.

Tilisiirtona maksettaessa tilinumero on: FI41 1572 3000 0111 89 BIC (Swift) NDEAFIHH. Lahjoituskohde tiliöidään viestikenttään merkityn lahjoituskohteen mukaan. Lahjoitus voidaan osoittaa myös WWF Suomen työhön yleisesti.

 

Toimitusehdot

Kaikki verkkopankki- ja korttilahjoitukset tilitetään WWF Suomen rahankeräystileille maksunvälityspalvelujen kautta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii korttimaksujen osalta Nets Finland Oy (0980990-6)  yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Nets Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Nets Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Nets Finland Oy (0980990-6)
Teollisuuskatu 21
00510 Helsinki
Puhelin: 010 804 040

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii verkkopankkimaksujen osalta Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Yhteystiedot

WWF Suomen tukijapalvelu
Puhelin: 040 192 3112 (arkisin klo 9–16)
Sähköposti: tukija@wwf.fi
Postiosoite: WWF Suomi, Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki

Rahankeräyslupawwf.fi/kerayslupa

Huolehdimme henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaselosteen mukaisesti.