Ahvenrullat ja ruusukaalit
Helpot ja jouluiset ahvenrullat joulupöytään! Parasta joulupöydässä ovat herkulliset kasvis- ja kalaruoat. Ahvenrullat maustetaan, rullataan ja paistetaan uunissa kotimaisten ruusukaalien kanssa joulumausteilla maustetussa liemessä.
Ainekset
8 kpl ahvenfileitä
sormisuolaa
mustapippuria
rosepippuria
8 cocktailtikkua
1 rkl oliiviöljyä
300 g kotimaisia ruusukaaleja
1/2 appelsiinin mehu
1/2 dl valkoviiniä
2 kanelitankoa
2 tähtianista
3 rosmariininoksaa
Valmistusohje
- Mausta ahvenfileet sormisuolalla, mustapippurilla ja rouhitulla rosepippurilla. Rullaa ja sulje cocktailtikuilla.
- Lado ahvenrullat ja ruusukaalit uunivuokaan ja hiero niihin oliiviöljyä. Lisää appelsiinimehu, valkoviini ja joulumausteet. Tunge syvälle rullien väleihin rosmariininoksia. Paista 180 asteessa noin 15 minuuttia.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.