Ympäristöystävällinen ruoka

Ruuantuotanto aiheuttaa maailmanlaajuisesti noin neljänneksen kasvihuonekaasuista. Erityisen kuormittavaa ympäristölle on eläinperäisen ruuan tuotanto. Sinulla on supervoimia auttaa luontoa ja ilmastoa. Syö kasvipainotteisesti.

Ajankohtaisia artikkeleita ruuasta

Lähes puolet EU-maiden kansalaisista toivoo vähittäiskaupan lisäävän kasviproteiinien ja vähentävän lihan myyntiä, selviää kansainvälisestä kyselytutkimuksesta.

Fazer on sitoutunut kestävän ruuantuotannon edistämiseen ja jatkaa monivuotista yhteistyötään WWF Suomen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on etsiä keinoja ja huomioida entistä laajemmin Fazerin toiminnan vaikutukset luonnon monimuotoisuuden edistämiseen. Fazerin yksi painopiste on kasvipohjaisen tuotevalikoiman lisääminen.

Olemme tehneet tänäkin vuonna hartiavoimin töitä luonnonsuojelun eteen niin Suomessa kuin maailmalla. Kokosimme yhteen 30 luonnonsuojelun saavutusta kuluneelta vuodelta. Nämä saavutukset ovat mahdollisia tukijoidemme ja yhteistyökumppaneidemme ansiosta. 

Suklaa sulostuttaa arjen ja sinetöi juhlan. Vaan tiedätkö, millaisen matkan herkku on marketin hyllylle tai kahvilan vitriiniin kulkenut? Kokosimme vinkit, joilla varmistat, että nauttimasi suklaa on hyväksi myös luonnolle ja tuottajille.