Helppo sitruunainen
suppilovahveropasta
Ainekset
200 g suppilovahveroita
200 g pastaa
1 pieni sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
1 tl raastettua sitruunankuorta
suolaa
mustapippuria
tuoretta timjamia
Valmistusohje
- Laita pasta kiehumaan ohjeen mukaan.
- Puhdista suppilovahverot ja pilko hieman pienemmiksi. Haihduta liika neste sienistä paistamalla pannulla ilman öljyä. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Lisää ne pannulle sienien joukkoon oliiviöljyn kera ja kuullota pehmeiksi. Raasta lopuksi sitruunankuori ja purista sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Sekoita sieniseos ja keitetty pasta. Koristele timjamilla.
Huom. Jos käytät pakastettuja suppilovahveroita, voit kuullottaa ensin sipulit ja lisätä vasta sitten jäiset suppilovahverot, jotta sienistä ei tule sitkeitä.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.