Jalotofusalaatti

Tätä värikästä salaattia on helppo varioida satokauden vihannesten ja hedelmien mukaan. Jalofoods ja WWF ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018. Jalofoods lahjoittaa 10 senttiä jokaisesta myydystä Jalotofu Maustamaton Luomu (270 g) -tuotteesta WWF:n luonnonsuojelutyölle.

3-4
25 min

Ainekset

1 pkt Jalotofu Maustamaton Luomu
1 pkt lehtikaalia tai salaattisekoitusta
1 punakaali (pieni)
1 raitajuuri
1 kypsä mango
1 dl granaattiomenan siemeniä
2 kpl (veri)appelsiinia
HoiSin-kastiketta (n. 2-3 rkl)
2 rkl seesaminsiemeniä
2-4 rkl öljyä paistamiseen

Valmistusohje

  1. Ota tofu paketista, halkaise ja painele kuivaksi talouspaperin avulla. Kuutioi tofu.
  2. Pese lehtikaali ja revi se kulhoon. Pilko punakaali, raitajuuri, mango ja 1,5 appelsiinia
    lehtikaalin joukkoon.
  3. Purista puolikkaan appelsiinin mehu ainesten päälle ja sekoita
    hyvin.
  4. Paista tofukuutioita öljyssä noin 5-10 min, kunnes niihin tulee rapea pinta.
  5. Ota levy pois päältä ja lisää HoiSin-Kastike tofujen joukkoon ja sekoita hyvin. Paista vielä
    hetki.
  6. Rakenna salaattiannos ja koristele granaattiomenan- ja seesaminsiemenillä.

Tutustu Jalotofu-tuotteisiin!

Resepti: Jalofoods

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.

Tilaa tästä

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.