Jalotofusalaatti
Tätä värikästä salaattia on helppo varioida satokauden vihannesten ja hedelmien mukaan. Jalofoods ja WWF ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018. Jalofoods lahjoittaa 10 senttiä jokaisesta myydystä Jalotofu Maustamaton Luomu (270 g) -tuotteesta WWF:n luonnonsuojelutyölle.
Ainekset
1 pkt Jalotofu Maustamaton Luomu
1 pkt lehtikaalia tai salaattisekoitusta
1 punakaali (pieni)
1 raitajuuri
1 kypsä mango
1 dl granaattiomenan siemeniä
2 kpl (veri)appelsiinia
HoiSin-kastiketta (n. 2-3 rkl)
2 rkl seesaminsiemeniä
2-4 rkl öljyä paistamiseen
Valmistusohje
- Ota tofu paketista, halkaise ja painele kuivaksi talouspaperin avulla. Kuutioi tofu.
- Pese lehtikaali ja revi se kulhoon. Pilko punakaali, raitajuuri, mango ja 1,5 appelsiinia
lehtikaalin joukkoon. - Purista puolikkaan appelsiinin mehu ainesten päälle ja sekoita
hyvin. - Paista tofukuutioita öljyssä noin 5-10 min, kunnes niihin tulee rapea pinta.
- Ota levy pois päältä ja lisää HoiSin-Kastike tofujen joukkoon ja sekoita hyvin. Paista vielä
hetki. - Rakenna salaattiannos ja koristele granaattiomenan- ja seesaminsiemenillä.
Resepti: Jalofoods
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.