![](https://wwf.fi/app/uploads/d/w/e/2q62p3le6lr14engurpxgi/wwf-joulu-2-aspect-ratio-1920-600.jpg?ver=f63b21b7)
Paahdetut
dijon-ruusukaalit
Appelsiinilla ja dijonilla maustuneet ruusukaalit maistuvat jouluisilta. Ruusukaalit ovat parhaimmillaan, kun ne paahtuvat pinnalta ja jäävät sisältä napakoiksi.
Ainekset
300 g ruusukaaleja
1 rkl dijon-sinappia
2 rkl vaahterasiirappia
3 rkl appelsiinimehua
3 rkl mantelilastuja tai hienonnettuja manteleita
3 rkl kuivattuja karpaloita
Valmistusohje
- Pese ja halkaise ruusukaalit ja levitä pieneen uunivuokaan. Sekoita dijon ja vaahterasiirappi. Sekoita sitten appelsiininmehu niiden joukkoon. Kaada kastike ruusukaalien päälle. Ripottele mantelilastut päälle.
- Lämmitä uuni 200-asteiseksi ja aseta grillivastus päälle, jos sellainen on. Paahda ruusukaaleja 15 minuuttia. Sekoita karpalot joukkoon paahtamisen jälkeen.
![](https://wwf.fi/app/uploads/b/s/3/7eb705ba1wpa4mm0lpfef7/headerkuva_c-mythja-shutterstock_280875053-aspect-ratio-8-3.jpg?ver=c5a65218)
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
![](https://wwf.fi/app/uploads/b/s/3/7eb705ba1wpa4mm0lpfef7/headerkuva_c-mythja-shutterstock_280875053-aspect-ratio-8-3.jpg?ver=c5a65218)
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
![](https://wwf.fi/app/uploads/f/m/6/z13dh9mljzujbtqbjt9hm/e4c_logot.png?ver=79d1504c)