Paahdetut
dijon-ruusukaalit

Appelsiinilla ja dijonilla maustuneet ruusukaalit maistuvat jouluisilta. Ruusukaalit ovat parhaimmillaan, kun ne paahtuvat pinnalta ja jäävät sisältä napakoiksi.

6
5 min + paistoaika 15 min

Ainekset

300 g ruusukaaleja
1 rkl dijon-sinappia
2 rkl vaahterasiirappia
3 rkl appelsiinimehua
3 rkl mantelilastuja tai hienonnettuja manteleita
3 rkl kuivattuja karpaloita

Valmistusohje

  1. Pese ja halkaise ruusukaalit ja levitä pieneen uunivuokaan. Sekoita dijon ja vaahterasiirappi. Sekoita sitten appelsiininmehu niiden joukkoon. Kaada kastike ruusukaalien päälle. Ripottele mantelilastut päälle.
  2. Lämmitä uuni 200-asteiseksi ja aseta grillivastus päälle, jos sellainen on. Paahda ruusukaaleja 15 minuuttia. Sekoita karpalot joukkoon paahtamisen jälkeen.

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.

Tilaa tästä

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.