Paahdetut
dijon-ruusukaalit
Appelsiinilla ja dijonilla maustuneet ruusukaalit maistuvat jouluisilta. Ruusukaalit ovat parhaimmillaan, kun ne paahtuvat pinnalta ja jäävät sisältä napakoiksi.
Ainekset
300 g ruusukaaleja
1 rkl dijon-sinappia
2 rkl vaahterasiirappia
3 rkl appelsiinimehua
3 rkl mantelilastuja tai hienonnettuja manteleita
3 rkl kuivattuja karpaloita
Valmistusohje
- Pese ja halkaise ruusukaalit ja levitä pieneen uunivuokaan. Sekoita dijon ja vaahterasiirappi. Sekoita sitten appelsiininmehu niiden joukkoon. Kaada kastike ruusukaalien päälle. Ripottele mantelilastut päälle.
- Lämmitä uuni 200-asteiseksi ja aseta grillivastus päälle, jos sellainen on. Paahda ruusukaaleja 15 minuuttia. Sekoita karpalot joukkoon paahtamisen jälkeen.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.