Pinaattisalaatti
kardemummakastikkeella
Valmista herkullinen pinaattisalaatti hetkessä! Reseptin viimeistelee Earth Controlin paahdetut ja suolatut kurpitsansiemenet. Earth Control tukee WWF:n työtä suomalaisten metsien suojelemiseksi.
Ainekset
150 g babypinaattia
3 päärynää
4-5 rkl Earth Control paahdettuja ja suolattuja kurpitsansiemeniä
Kastike
1 tl jauhettua kardemummaa
3 rkl oliiviöljyä
1 tl nestemäistä hunajaa
1 rkl omenaviinietikkaa
suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Huuhdo pinaatinlehet huolellisesti ja kuivaa ne. Laita pinaatti isoon kulhoon. Leikkaa päärynät pieniksi kuutioiksi ja sekoita pinaatinlehtien kanssa.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele kastike salaatin sekaan. Ripottele kurpitsansiemenet salaatin päälle.
- Sopii tarjottavaksi grillattujen ruokien kanssa.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.