![](https://wwf.fi/app/uploads/8/i/l/melbu1nccywc314bzqy62z/spinatsalat_graeskarkerner_3-aspect-ratio-1920-600.jpg?ver=9818e94f)
Pinaattisalaatti
kardemummakastikkeella
Valmista herkullinen pinaattisalaatti hetkessä! Reseptin viimeistelee Earth Controlin paahdetut ja suolatut kurpitsansiemenet. Earth Control tukee WWF:n työtä suomalaisten metsien suojelemiseksi.
Ainekset
150 g babypinaattia
3 päärynää
4-5 rkl Earth Control paahdettuja ja suolattuja kurpitsansiemeniä
Kastike
1 tl jauhettua kardemummaa
3 rkl oliiviöljyä
1 tl nestemäistä hunajaa
1 rkl omenaviinietikkaa
suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Huuhdo pinaatinlehet huolellisesti ja kuivaa ne. Laita pinaatti isoon kulhoon. Leikkaa päärynät pieniksi kuutioiksi ja sekoita pinaatinlehtien kanssa.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele kastike salaatin sekaan. Ripottele kurpitsansiemenet salaatin päälle.
- Sopii tarjottavaksi grillattujen ruokien kanssa.
![](https://wwf.fi/app/uploads/b/s/3/7eb705ba1wpa4mm0lpfef7/headerkuva_c-mythja-shutterstock_280875053-aspect-ratio-8-3.jpg?ver=c5a65218)
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
![](https://wwf.fi/app/uploads/b/s/3/7eb705ba1wpa4mm0lpfef7/headerkuva_c-mythja-shutterstock_280875053-aspect-ratio-8-3.jpg?ver=c5a65218)
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
![](https://wwf.fi/app/uploads/f/m/6/z13dh9mljzujbtqbjt9hm/e4c_logot.png?ver=79d1504c)