Sinappisessa kaurakermassa
haudutetut silakkarullat
Kietaise silakkafileet käärölle ja hauduta meheväksi sinappisessa kaurakermassa. Suomalainen silakka on kalastettu pääosin Selkämereltä, jossa kalastus on kestävällä tasolla.
Ainekset
600 g silakkafileitä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria myllystä
2 dl kaurakermaa
1-2 rkl sinappia
1 dl hienonnettua ruohosipulia tai tilliä
3 rkl korppujauhoja
Vuoan voiteluun: kasvipohjaista margariinia
- Poista fileistä selkäevät. Mausta fileet sisäpuolelta suolalla ja pippurilla. Kietaise rulliksi. Lado rullat vuokaan.
- Yhdistä kerma, sinappi ja melkein kaikki yrttisilpusta. Jätä loput koristelua varten. Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle korppujauhoja.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.