Tomaattinen joulusilli

Näihin naposteltavan kokoisiin jouluherkkuihin on vaarassa jäädä koukkuun. Osta MSC-merkittyä silliä. Se on WWF:n Kalaoppaan vihreällä listalla.

4
20 min + 2 vrk

Ainekset

2 kevytsuolattua sillifilettä
1 iso punasipuli
1/2 dl ketsuppia
2 rkl sokeria
5 rkl sitruunamehua
1/2 dl rypsiöljyä
1/4 tl rouhittua valkopippuria
1 dl tillisilppua

Valmistusohje

  1. Tee ensin kastike. Purista puolen sitruunan mehu (noin 5 rkl) kulhoon. Sekoita mehun joukkoon sokeri ja lisää ketsuppi. Mausta valkopippurilla ja tillisilpulla. Sekoita joukkoon huoneenlämpöinen öljy ohuena nauhana ja lisää lopuksi pieneksi kuutioitu punasipuli.
  2. Pyyhi sillifileet kuiviksi talouspaperilla. Leikkaa silli sopiviksi haarukkapaloiksi ja kääntele kastikkeeseen.

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.

Tilaa tästä

Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi

Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.