Tomaattinen joulusilli
Näihin naposteltavan kokoisiin jouluherkkuihin on vaarassa jäädä koukkuun. Osta MSC-merkittyä silliä. Se on WWF:n Kalaoppaan vihreällä listalla.
Ainekset
2 kevytsuolattua sillifilettä
1 iso punasipuli
1/2 dl ketsuppia
2 rkl sokeria
5 rkl sitruunamehua
1/2 dl rypsiöljyä
1/4 tl rouhittua valkopippuria
1 dl tillisilppua
Valmistusohje
- Tee ensin kastike. Purista puolen sitruunan mehu (noin 5 rkl) kulhoon. Sekoita mehun joukkoon sokeri ja lisää ketsuppi. Mausta valkopippurilla ja tillisilpulla. Sekoita joukkoon huoneenlämpöinen öljy ohuena nauhana ja lisää lopuksi pieneksi kuutioitu punasipuli.
- Pyyhi sillifileet kuiviksi talouspaperilla. Leikkaa silli sopiviksi haarukkapaloiksi ja kääntele kastikkeeseen.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.
Tilaa WWF:n ruokakurssi sähköpostiisi
Tilaa maksuton ruokakurssi, opit kokkaamaan täydellisen täyteläistä ja ympäristöystävällistä kala- ja kasvisruokaa.