WWF:n uudet nettisivut on avattu

WWF:n Internet-sivut www.wwf.fi on täydellisesti uudistettu. Uusien Internet-sivujen ulkoasu vastaa WWF:n kansainvälistä graafista linjaa, ja sivujen tarjonnan ja jäsentelyn lähtökohtana ovat käyttäjien tarpeet ja toiveet. Sivut ovat myös interaktiiviset. WWF:n uudet nettisivut avautuivat tänään, ja niiden kautta voi ottaa osaa myös yleisökilpailuun.

WWF:n sivuja käytetään paljon tiedonhankintaan. Käyttäjäryhmiä ovat mm. toimittajat, päättäjät, opiskelijat ja koululaiset, opettajat sekä yhteistyökumppanimme yrityksistä toisiin järjestöihin. Siksi WWF:n sivuilta voi löytää niin tuoreimmat uutiset ympäristöasioista kuin laajan tausta-aineiston esimerkiksi uhanalaisista eläimistä, meristä, metsistä ja ilmastonmuutoksesta”, WWF:n viestintäpäällikkö Päivi Rosqvist sanoo.

Uudet kotisivut ovat myös edellisiä interaktiivisemmat. Sivujen kautta voi esimerkiksi lähettää sähköisiä postikortteja tai testata ympäristötietojaan. “Tarkoituksena on myös lisätä ihmisten vaikutusmahdollisuuksia tarjoamalla Interetin kautta mahdollisuus osallistua WWF:n kotimaisiin ja kansainvälisiin kampanjoihin, joita syksyn aikana käynnistyy kaksi”, Rosqvist sanoo.

Verkkopalvelu on toteutettu ns. LAMP-ympäristöön Linko CMS:n avulla. Linko CMS on dynaaminen verkkopalvelun julkaisu- ja hallintajärjestelmä, jonka avulla verkkopalvelua voidaan hallita Internet-selaimen avulla. Linko CMS-järjestelmän on kehittänyt ja tuottanut Adage Oy, nuori suomalainen yritys, joka keskittyy tuotteiden ja palveluiden käytettävyyskonsultointiin ja verkkopalveluiden suunnitteluun. Verkkosivujen tuotantoprosessissa Adage huomioi erityisesti käytettävyyden, saavutettavuuden ja yhteensopivuuden julkisten standardien kanssa.

Tutustu WWF:n uusiin Internet-sivuihin ja osallistu kilpailuun

Osoitteessa www.wwf.fi/kilpailu voi testata ympäristötietouttaan ja antaa palautetta WWF:n uusista sivuista. Ympäristöosuuden vastaukset löytyvät uusilta nettisivuilta. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan Canonin kamera.

Lisätietoja:

WWF: viestintäpäällikkö Päivi Rosqvist, [email protected], 0400 425 666, www.wwf.fi

Adage Oy:

Janne Tompuri, 050 375 9473,

www.adage.fi