Menovinkki: WWF mukana Luomumessuilla

WWF osallistuu Helsingin Jäähallissa 31.8.-1.9. pidettäville Luomumessuille. Tervetuloa WWF:n osastolle tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan WWF:n asiantuntijoita!

Esittelemme mm. työtämme metsien, perinneympäristöjen, ympäristökasvatuksen ja toimistojen kestävien kulutustapojen hyväksi. Messuilla voi myös tukea WWF:n työtä ostamalla WWF-tuotteita, kuten t-paitoja.

Ohjelmassa on myös tietoiskuja. WWF:n järjestämät tietoiskut pidetään seuraavina aikona:

Lauantaina 31.8.

  • klo 10.40: Naturwatch-ympäristökasvatusohjelma
  • klo 12.00: Green Office -ympäristöjärjestelmä ja -palvelu yrityksille
  • klo 14.15: Metsänhoito

Sunnuntaina 1.9.

  • klo 10.50: Naturwatch-ympäristökasvatusohjelma
  • klo 13.15: Green Office -ympäristöjärjestelmä ja -palvelu yrityksille
  • klo 14.00: Metsänhoito
  • klo 16.00: Miten ympäristömerkitty metsä on hoidettu?

Luomumessut ovat pääkaupunkiseudun ja lähikuntien ihmisille suunnattu suuri messutapahtuma, jolla halutaan välittää tietoa, herättää keskustelua, kiteyttää arvoja ja luoda tunteita. Näytteilleasettajina pääkaupunkiseudun ensimmäisillä luomumessuilla on yrityksiä, yhteisöjä, yhdistyksiä oppilaitoksia, luomutoimijoita ja käsityöläisiä, joiden tuotteet ja toiminta ovat yhteneväisiä kestävän elämäntavan kanssa.

Messut ovat avoinna kello 10-17 sekä lauantaina että sunnuntaina. WWF on esillä osastoilla 102-103. Messut järjestää Vihreä Lanka. Perille pääsee esimerkiksi raitiovaunuilla 3T ja 7A. Pääsymaksu on 6 euroa; opiskelijoilta, varusmiehiltä ja eläkeläisiltä 5 euroa. Alle 13-vuotiaat sekä pyörätuolilla liikkuvat pääsevät messuille ilmaiseksi. Lisätietoa Luomumessuista: http://www.vihrealanka.fi/messut/index.html

Lisätietoja WWF:n toiminnasta Luomumessuilla:
Karoliina Auvinen, (09) 7740 1041
Niklas Hagelberg, (09) 7740 1042 (29.8. alkaen)