Anne Brax WWF:n viestintäjohtajaksi

Yhteiskuntatieteiden maisteri Anne Brax on valittu WWF Suomen viestintäjohtajaksi. Anne Brax tulee WWF:ään ympäristöministeriöstä, jossa hän on toiminut monipuolisesti eri viestintätehtävissä, muun muassa viestintäjohtajana ja -päällikkönä sekä luonnonsuojelutiedottajana.

Brax on työskennellyt myös toimittajana ja järjestötehtävissä Suomen luonnonsuojeluliitossa. Vuosina 1995–1997 Brax toimi ympäristöministeri Pekka Haaviston erityisavustajana. Brax valmistui Tampereen yliopistosta vuonna 1985.

”Ympäristöministeriössä olen nähnyt, miten suuri vaikutus kansalaisjärjestöillä on päätöksentekoon. Myös yksityisten ihmisten toiminta vaikuttaa”, Brax sanoo. ”WWF on asiantunteva luonnonsuojelujärjestö, joka toimii rakentavasti ja johdonmukaisesti paremman ympäristön puolesta ja on tiukka silloin kun tarvitaan. On ilo aloittaa työt WWF:ssä.”

”Viestinnän rooli WWF:n toiminnassa on aivan keskeinen. Olen iloinen siitä, että Annen myötä saamme kokeneen osaajan tiimiimme kehittämään edelleen WWF:n vahvaa viestintätyötä”, sanoo WWF:n pääsihteeri Timo Tanninen.

Anne Brax aloittaa WWF:n viestintäjohtajana maanantaina 14.4.2008.

Lisätietoja:
Anne Brax, 050567 5381
Timo Tanninen, WWF pääsihteeri, 040574 9266